Haber Detayı
09 Eylül 2018 - Pazar 12:12 Bu haber 10042 kez okundu
 
Özaltun, Beyşehirli Milli Tekvandocu Sarı’yı Kutladı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Filistin’in Ramallah kentinde yapılan şampiyonada Türk Milli Takımı’na altın madalya kazandıran Beyşehirli milli tekvandocu Yunus Sarı’yı başarısından ötürü kutladı.
Spor Haberi
Özaltun, Beyşehirli Milli Tekvandocu Sarı’yı Kutladı

BEYŞEHİR - Milli Sporcumuz Yunus Sarı 7-8 Eylül Tariklerinde Filistin'in Ramallah Şehrinde yapılan Filistin Open Taekwondo turnuvasına 5 Kişilik milli takım kafilesi ile beraber katıldı.


        Bu Şampiyonada 80 Kg erkeklerde 1. olan ve Altın madalya kazan Yunus Sarı; "Filistin Open 2018. Aldığım altın madalya ve puandan daha çok kardeş ülkemiz Filistine giderek bu kutsal toprakları görmüş olmanın ve milli takım olarak zor şartlar altında yapmış oldukları turnuvada onlara verdiğimiz desteğin mutluluğunu yaşıyorum. Herkesin burayı ziyaret edip bu insanların çektikleri zulmü , israil in nasıl insan haklarını ayaklar altına altığını mutlaka görmesi gerekiyor" dedi.


       Turnuva boyunca milli takım kafilesiyle yakından ilgilenen Kudüs Başkonsolosluğu Geçici Maslahatgüzarı Erman Topçu ile TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz sporcularımızın madalyalarını da takdim ettiler ve. Sürekli olarak takımlarımızın buraya gelmesi ve Filistin'in resmi statüsünün devemı için fedakarlık etmeleri gerektiğini ifade ettiler..

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Beyşehirli, Milli, Tekvandocu, Sarı’yı, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı