Haber Detayı
15 Ocak 2019 - Salı 18:14 Bu haber 6790 kez okundu
 
Özdemir ve Özaltun Kazazede Öğrencileri Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan lise öğrencilerini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Güncel Haberi
Özdemir ve Özaltun Kazazede Öğrencileri Ziyaret Etti

BEYŞEHİR -  Beyşehir İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan lise öğrencilerini tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Avşar Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde meydana gelen  servis minibüsü, kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazası haberini alır almaz Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, acil serviste tedavi gören öğrenciler ile ailelerine “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

Yaralı öğrenciler, Kaymakam Özdemir ile Başkan Özaltun’a kazanın nasıl yaşandığını anlattı. Hastane Başhekim Vekili Dr.Mehmet Kendir de Kaymakam Özdemir ile Başkan Özaltun’a yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kazanın ardından hastane acil servisinde yaralı olarak tedavi altına alınan öğrencilerden sağlık durumu iyi olduğu belirtilen 12’sinin taburcu edildiği, diğer yaralıların da bir süre gözetim ve takip altında daha tutulduktan sonra hastaneden taburcu edileceği öğrenildi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özdemir, ve, Özaltun, Kazazede, Öğrencileri, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı