Haber Detayı
10 Nisan 2015 - Cuma 23:08 Bu haber 4482 kez okundu
 
Polis 170 Yaşında
BEYŞEHİR - Emniyet Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü Konya'nın Beyşehir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Güncel Haberi
Polis 170 Yaşında

BEYŞEHİR - Polis Haftası nedeniyle emniyet teşkilatı mensupları Anıt Alanı'nda yapılan törende bir araya geldi.
        Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, polis teşkilatı mensupları katıldı.
         Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürlüğü çelenginin koyulmasının ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, anıt alanındaki programın sona ermesinin ardından polis lokalinde kutlamaları kabul etti.
         Kaymakam Başıbüyük, burada yaptığı konuşmada, teşkilat mensuplarının haftasını tebrik etti. Başıbüyük, güvenlik ihtiyacının insanların temel ilk üç ihtiyacından birisi olduğunu ifade ederek, "Devletin devlet olabilmesi için de güvenliği sağlaması, insanların can ve mal güvenliğini, sokakların emniyetini sağlayarak, geleceğe yönelik güven duygusunu sağlaması önemli bir görevdir. İşte bu görevi sağlayan devletin aygıtlarından en önemlisi emniyet teşkilatıdır. Emniyet teşkilatımızın hizmetlerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu hizmetlerinin devam etmesini, vatandaşlarımızın tam bir güven içerisinde yaşamasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Emniyet, Teşkilatının, 170, kuruluş, yıldönümü, Konyanın, Beyşehirde
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Polis 170 Yaşında
Polis 170 Yaşında
Polis 170 Yaşında
Yorumlar
Haber Yazılımı