Haber Detayı
17 Nisan 2019 - Çarşamba 09:41 Bu haber 8223 kez okundu
 
Proje Ekibi, İtalya’dan Yurda Döndü
BEYŞEHİR - Beyşehir Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu Erasmus Proje Ekibi, İtalya'daki çalışmalarını tamamlayarak yurda döndü.
- Haberi
Proje Ekibi, İtalya’dan Yurda Döndü

BEYŞEHİR - Beyşehir Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu Erasmus Proje Ekibi, İtalya'daki çalışmalarını tamamlayarak yurda döndü.

Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, yaptığı yazılı açıklamada, Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu'nda görevli sınıf öğretmenlerinden proje koordinatörü Cengiz Çetin, Abdullah Köroğlu ve Nurcay Demir'den oluşan proje ekibinin ülkeyi ve kurumu temsilen, İtalya'daki evsahibi kurum olan Palermo kentindeki Scuola Elementare Raffaello Lambruschini İlkokulu'nu ziyaret ettiğini belirterek, "Beyşehir'den ilkokulumuzun ortağı olduğu 2017-1-ES01-KA201-038350-Early Education For İnclusion isimli Erasmus+KA201 okul eğitim alanında stratejik ortaklıklar programı kapsamında yürütülmekte olan projemizin 4'üncü yurtdışı hareketliliği bu ay içerisinde gerçekleştirilmiştir.

4 günlük ziyaret süresince İtalya'da toplantılar düzenleyen ekibimiz, geleneksel İtalyan çocuk oyunları turnuvası düzenleyip, katılımcılara ülkemizden götürülen madalyalarını takdim etmişlerdir. Projemizin bir sonraki hareketliliği 30 Eylül 2019'da kurumumuz Karaali Şehit Osman Karağlı İlkokulu'na olacaktır. Yedi farklı ülkeden gelecek misafirlerine evsahipliği yapacak olan kurumumuzda, Beyşehir'imizi en güzel şekilde tanıtabilmek için hazırlıklarımız tüm hızıyla sürmektedir" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Proje, Ekibi,, İtalya’dan, Yurda, Döndü,
Yorumlar
Haber Yazılımı