Haber Detayı
06 Haziran 2018 - Çarşamba 16:53 Bu haber 6401 kez okundu
 
Samancı, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, 24 Haziran seçimlerinde de en büyük desteği kadınlardan göreceklerine inandıklarını söyledi.
Siyaset Haberi
Samancı, Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Samancı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Beyşehir ilçe merkezinde pazar yeri esnafıyla biraraya geldi. Samancı, buluştuğu pazarcı esnafından 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

       Samancı, daha sonra  AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde Beyşehirli hanımlara yönelik olarak düzenlenen iftar programına katıldı.

       Samancı, burada yaptığı konuşmada, Beyşehirli hanımlara hitap ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi,“Hep birlikte ‘devam’ diyoruz. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç kuvvet versin. Sizlerin de bu konudaki destekleri bambaşka. AK Parti’ye desteğiniz her zaman bambaşka olmuştur. Bu seçimlerde de kadınlarımızın desteğini en iyi şekilde göreceğiz inşallah. Allah bugünlere tekrar kavuşturmayı nasip eylesin. Tuttuğumuz oruçları kabul etsin” diye konuştu.

      Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, Beyşehir Belediyesi olarak farklı noktalarda iftar yemeği programları düzenleyerek Beyşehirli hemşerileriyle ramazan ayında da sürekli biraraya geldiklerini vurgulayarak, “Bugün de siz değerli hanımlarımızla biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

         İftar programına AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı A.Fatih Özboyacı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Us Kaya, ilçe ve kadın teşkilatı mensupları ile kadınlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Samancı,, Pazarcı, Esnafını, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı