Haber Detayı
12 Aralık 2018 - Çarşamba 11:34 Bu haber 8084 kez okundu
 
Taksici Esnafından Beyşehir Belediyesi’ne Teşekkür
BEYŞEHİR - Beyşehirli taksiciler, Beyşehir Belediyesi’ne kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
Ekonomi Haberi
Taksici Esnafından Beyşehir Belediyesi’ne Teşekkür

BEYŞEHİR - Beyşehirli taksiciler,  Beyşehir Belediyesi’ne kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Beyşehir’e kazandırılan Devlet Hastanesi yeni hizmet binasının faaliyete geçmesinin ardından bölgede ihtiyacı hissedilmeye başlayan taksiler hizmet vermeye başladı.

Ancak, hastane hizmet binası önünde bir taksi durağı olmaması nedeniyle bekleme yeri sorunu yaşayan taksici esnafının imdadına Beyşehir Belediyesi yetişti.



Taksici esnafından gelen talepler üzerine Belediye tarafından Hasta Konukevi’nin yanına modern bir durak kazandırıldı.  Taksiciler, verilen hizmeti memnuniyetle karşıladı. 

Taksici Ahmet Yorgun, “Beyşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz burada yaptıkları taksi durağı için. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Bu anlamda, böyle bir ihtiyacımızın karşılanması hizmet kalitemizin de daha artmasına yol açacaktır” diye konuşurken, taksici Harun Erdal ise, “Yeni yapılan hastanemiz şehir merkezine biraz uzak olduğu için burada böyle bir ihtiyaç sözkonusu olmuştu. Bu bölgede taksici esnafı olarak halkımıza hizmet vermeye başladıktan sonra bir bekleme mekanımız yoktu. Sağolsun Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey ve ilgili birimler bizim bu sorunumuza çözüm üretti, kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Durağımız konsepte uygun olarak dizayn edilmiş. İçerisinde lavabosundan bekleme yerine kadar hepsi mevcut.” şeklinde sözlere yer verdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, her zaman yanlarında oldukları taksici esnafının yeni devlet hastanesi önünde önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirterek, kış mevsimine girilirken yaşadıkları bekleme yeri ve durak sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi. 
Özaltun,  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin de bir süre önce Çarşı Merkezi ile otogarda bulunan mevcut taksi duraklarını yenileyerek daha modern bir hale getirdiğini hatırlatarak, yerel yönetimler olarak esnafa verilen bu tür katkı ve desteklerin vatandaşlara daha kaliteli hizmet olarak döneceğini belirtti. Özaltun, yeni durağın hayırlı olması dileğinde bulunurken esnafa bol kazançlar dileğinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Taksici, Esnafından, Beyşehir, Belediyesi’ne, Teşekkür, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı