Haber Detayı
21 Mart 2024 - Perşembe 05:27 Bu haber 61219 kez okundu
 
Taşçı: “Bu Seçimlerin Kazananı Biz Olacağız İnşallah”
BEYŞEHİR - İyi Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı İzzet Taşçı; yaklaşık iki ay önce başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Siyaset Haberi
Taşçı: “Bu Seçimlerin Kazananı Biz Olacağız İnşallah”

BEYŞEHİR - İyi Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı İzzet Taşçı; yaklaşık iki ay önce başlatmış olduğumuz seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 

Son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde köy ziyaretleri mizi hemen hemen tamamladık,  artık bütün enerjimizi şehir merkezindeki hemşerilerimizle görüşmeye ayıracağız. Daha önce yapmış olduğumuz belediye başkanlığımız döneminde başta gölümüzü koruduk,

Termiye Çayı ıslah projesini,  Esentepe yokuşunun kaldırılmasını,  Müftü mahallesindeki kavşak düzenlemesini

kapalı pazar yerinin yapılmasını,

Eşrefoğlu Camii UNESCO Dünya mirasına girmesini, 

mahallelerimizdeki cadde ve sokakların yüzde seksenine yakınının hem imara uygun hale getirilmesi, hem de altyapı yenilemesi, sıcak asfalt ve kilit taşla kaplanması çalışmalarını,

Bunların yanında sosyal belediyecilik faaliyetlerimizle ve bir çok çalışmalarımızla Beyşehir’imizi bir marka şehir haline getirmiştik.

Bugün hemşerilerimizi ziyaret ederken geçmişte yapmış olduğumuz hem hizmet belediyeciliğinin hem de gönül belediyeciliğinin karşılığını görüyoruz. Yeni dönemde yapacak olduğumuz kentsel dönüşüm, gölümüze sahip çıkma, trafik ve otopark sorununun çözümü, yeni kapalı Pazaryeri projesi, yaşlılarımız için konuk evi, gençlerimiz için kafeterya projeleri ve daha bir çok projeyi hemşerilerimize anlatıyoruz, bizi çok sıcak bir ilgiyle ve muhabbetle bağırlarına basıyorlar.  Kalan günleri de inşallah daha yoğun bir şekilde çalışarak,  ulaşamadığımız hemşerilerimize tek tek ulaşarak ellerini sıkacağız, gönüllere temas ederek değerlendireceğiz. Bu seçimlerin kazananı biz olacağız inşallah.

Biz tüm hızımızla çalışırken birileri sürekli kirli siyaset üretmekle meşguller. Bir yerlerden bizim adaylıktan çekileceğimizle ilgili piyasaya yalan haber pompalamaktalar. Kul hakkına girdikleri gibi aynı zamanda aidiyetlerini de ortaya koymaktadırlar. Şunu unutmasınlar ki, Beyşehirli hemşerilerim yalana dolana itibar etmez. Kimler kimlerle beraber, herkes herşeyi görüyor. Kaybedeceklerini biliyorlar, bu yüzden sahte anketlerle, yalan haberlerle algı operasyonu çekiyorlar ama, korkunun ecele faydası yok, Kaybederken arkalarında kirli bir iz bırakanlardan olmamalarını tavsiye ederim.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Taşçı:, “Bu, Seçimlerin, Kazananı, Biz, Olacağız, İnşallah”,
Yorumlar
Haber Yazılımı