Haber Detayı
21 Ekim 2019 - Pazartesi 10:57 Bu haber 5113 kez okundu
 
Temsilcilerimiz İlk Galibiyetlerini aldı
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz, Beyşehir Belediyespor ve Huğluspor ligin ilk galibiyetleriyle tanıştı.
Spor Haberi
Temsilcilerimiz İlk Galibiyetlerini aldı

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcilerimiz, Beyşehir Belediyespor ve Huğluspor ligin ilk galibiyetleriyle tanıştı.

Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Beyşehir Belediyespor Futbol Takımımız, kendi sahasında oynadığı müsabakada ligin ilk galibiyeti ile tanıştı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Monivaspor’u misafir eden mavi-beyazlılar, ilk yarısını 1-0 önde tamamladıkları karşılaşmadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı. Temsilcimiz, bu sonuçla ligin ilk galibiyetini elde etti.

Beyşehir Belediyespor’un gollerini ilk yarıda Alper, ikinci yarıda yine penaltıdan Alper ile uzatma dakikalarında Metehan kaydetti. Beyşehir Belediyespor bu sonuçla ligin ikinci haftasında puan hanesine 3 puan yazdırdı.

Karşılaşmayı tribünlerden Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Ağmaz, Beyşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Şenol kulüp yöneticileri ile birlikte izledi. Karşılaşmaya Beyşehirli taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi.

HUĞLUSPOR DA İLK GALİBİYETLE TANIŞTI

Aynı grupta mücadele veren Beyşehir’in bir başka temsilcisi olan ve kendi sahasındaki müsabakalarını Derebucak’ta oynayan Huğluspor da bu ilçemizde oynanan müsabakada Ülkümspor Gençlik’i 3-1’lik skorla mağlup etti.

Amatör ligde temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Yeni Doğanhisarspor, Huğluspor ise yine deplasmanda Seydişehir Gücü ile karşılaşacak.

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı açıklamada, Beyşehir’i 1.Amatör Lig’de temsil eden Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor Futbol Takımları’nı ligde elde ettiği ilk galibiyetten  dolayı tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Temsilcilerimiz, İlk, Galibiyetlerini, aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı