Haber Detayı
26 Mart 2019 - Salı 13:20 Bu haber 6248 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar: Ne söz verdiysek 5 yıl içerisinde yapacağız
BEYŞEHİR - Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar, “31 Mart’ta belediye başkanı seçilirsem, seçim beyannamemizde ne söz verdiysek 5 yıl içerisinde yapacağız.Hiçbir zaman insanımızı aldatmayacağız, bizler aldatan olmayacağız” dedi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar: Ne söz verdiysek 5 yıl içerisinde yapacağız

BEYŞEHİR - Seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkan adayı Yaşar, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve partililerin de katıldığı toplantıda Beyşehir ilçe merkezinde yaşayan Sadıkhacı Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.

Konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak seçimde vatandaşlardan destek isteyen Yaşar, göreve gelmesi halinde yeni dönemde ilçeye ve dış mahallelere yapacağı hizmet ve projelerden söz etti.
Seçim beyannamesinde yer alan projeler hakkında da bilgiler veren Yaşar, Beyşehir Gölü’nün kirlikten kurtarılması için başlatılan çalışmalar, ilçeye kurulacak arıtma tesisleri ve ilçenin turizm potansiyeli ve imkanlarından bahsetti, yeni dönemde yürütecekleri çalışma ve hayata geçirecekleri projelerle Beyşehir’i mutlaka hak ettiği turizm kenti haline getireceklerini söyledi. Seçim beyannamesinde yer alan şehir konseyi projesine de değinen Yaşar, halkla birlikte yönetim ilkesiyle yeni dönemde belediye faaliyetleriyle ilgili kararlarda halkın ve sivil toplum kuruluşlarının en üst seviyede katılımının sağlanacağını vurgulayarak, “Bölge halkımızın hayatını doğrudan ilgilendiren kararları şehir konseyi yönetimimiz ile istişare edip değerlendirmeden almayacağız. Halkımız ne istiyorsa, ne diyorsa o olacak” dedi.

Yaşar, yine seçim beyannamesinde yer aldığını belirttiği, köy evleri projesinin yanısıra, çöp toplama merkezinin taşınması konusuna da değindi. Yaşar, “köyüme dönüyorum” projesi başlığıyla mahallelerde kamu ait tarıma elverişsiz arazilerde gerekli parselasyon işlemlerinin yapılarak vatandaşlara tip proje çerçevesinde arsalar kazandıracaklarını, hizmetlerin kısa zamanda çok haneye ulaştırılmasının sağlanacağını belirtti.

Yaşar, Beyşehir ilçe merkezinde yeni bir çöp toplama merkezinin belirlenerek mevcut merkezin taşınacağını, böylece Beyşehir Gölü’ne atıkların karışmasının önüne geçileceğini kaydetti.

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise, konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak seçimde Beyşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve hükümetten oluşan üçlü saç ayağının eksik olmamasının ilçeye kazandırılacak hizmetler noktasında önemli olduğunun altını çizerek, “İnşallah bu üçlü saç ayağını atlamadan uyum içerisinde, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Beyşehir’imize hizmet noktasında bizlere bu gücü ve desteği vereceğinize inanıyoruz. 31 Mart seçimlerinde vereceğiniz oylar sadece yerelde vereceğiniz bir oy anlamını taşımıyor, bu seçimde Cumhurbaşkanımızı, cumhur ittifakını desteklemenizle birlikte aramıza nifak sokmak isteyenlere de güçlü bir tokatı da vurmuş olacaksınız. Bizleri bölmeye çalışanları  vermiş olduğunuz oylarla yine toprağa gömeceğinize inanıyoruz. 31 Mart’ta tüm dünyanın gözü bizim devletimizde, topraklarımızda olacak. Çünkü, buradan çıkacak olan ses dünya mazlumlarının da çıkaracağı bir ses demek olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar:, Ne, söz, verdiysek, 5, yıl, içerisinde, yapacağız,
Yorumlar
Haber Yazılımı