Haber Detayı
15 Şubat 2019 - Cuma 14:40 Bu haber 7446 kez okundu
 
Üzeyir Yaşar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, görev verilmesi halinde Beyşehir’de 67 mahalleye de dokunan hizmetler yapacaklarını söyledi.
Siyaset Haberi
Üzeyir Yaşar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, görev verilmesi halinde Beyşehir’de 67 mahalleye de dokunan hizmetler yapacaklarını söyledi.

Yaşar, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler dolayısıyla yürüttüğü seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde esnaflarla buluşan Yaşar, gerçekleştirdiği dış mahalle ziyaretleriyle de biraraya geldiği vatandaşlardan seçimlerde destek istiyor.

Yaşar’ın son ziyaret adresi ilçeye bağlı Bayındır Mahallesi oldu. Kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte ziyaretini gerçekleştiren Yaşar, kahvehanelerde mahalle sakinleri ile biraraya geldi.

Burada yaptığı konuşmada mahalle sakinlerine hitap eden Yaşar, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilmesi halinde ilçenin 67 mahallesine de dokunan hizmetlere imza atacaklarını belirterek, “İlçemizde 7’den 77’ye herkese, her kesime inşallah güzel hizmetler götüreceğiz” dedi.

Konuşmasında, gönül belediyeciliği vurgusunu Bayındır Mahallesi’nde de yapan Yaşar, Beyşehir’de yeni dönemde vatandaşların gönlünü kazanmanın olmazsa olmazları arasında yer alacağını vurgulayarak, “Hizmet bir şekilde oluyor ama siz vatandaşlarımızın, halkımızın gönlünü kazanamıyorsak, onların gönlüne giremiyorsak bu hizmetler gerçek anlamını bulmuyor. O yüzden, önceliğimiz  sizin gönlünüze dokunmak, ardından talep ve sorunlarınız istekleriniz ne ise onları yerine getirebilmektir. Bayındır Mahallemize, ilçemiz merkezi ve diğer dış mahallelerimizde olduğu AK Parti iktidarımız  döneminde de güzel hizmetlere imza atılmış. Özellikle üst yapı çalışmalarında yüzde 80 bir tamamlanma sözkonusu. Elbette kalan eksikler vardır, inşallah onları da tamamlamak benim boynumun borcudur. Eğer seçilirsem, ilçemizin diğer merkez ve dış mahalleleri gibi Bayındır’a da en iyi şekilde hizmet etmenin gayretini göstereceğim. Biliyorsunuz artık Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası ile birlikte ilçemize sadece Beyşehir Belediyesi olarak hizmet götürülmüyor. Büyükşehir Belediyemiz de en önemli yatırımlarını ilçelerimiz için yürütüyor. Büyükşehir Belediyemiz de bu dönemde ilçemizde, mahallelerimizde önemli yatırım ve hizmetlere imza attı.

Artık, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından sistem de oturdu, hizmetler bir düzen içerisinde mahallelerimize gelmeye başladı. İnşallah yeni dönemde de hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle ve Beyşehir Belediyemizle birlikte üçlü olacağız, güçlü olacağız. Bu üçlü saç ayağıyla birlikte 67 mahallemize  olduğu gibi Bayındır Mahallemize de hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak sadece Beyşehir Belediyesi için değil, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey için de sizlerin 31 Mart’ta desteklerinizi istiyorum. İnşallah seçim beyannamemizin ortaya çıkmasıyla birlikte tekrar geleceğiz. Güzel bir beyanname ile sizleri buluşturacağız. Bizlere gösterdiğiniz yoğun ilgi ve teveccühten, misafirperverlikten dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Üzeyir, Yaşar, Seçim, Çalışmalarına, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı