Haber Detayı
19 Temmuz 2017 - Çarşamba 18:04 Bu haber 5089 kez okundu
 
Vali Canpolat, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
BEYŞEHİR - Konya Valisi Yakup Canpolat, Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.
- Haberi
Vali Canpolat, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

BEYŞEHİR - Vali Canpolat, beraberindeki  Vali Yardımcısı Mehmet Kamil Sağlam, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Vekili Nasuh Arslan ile il merkezindeki bazı kurumların yöneticileri ile birlikte “vatandaşla buluşma etkinliği” kapsamında Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

        Anamas Konukevi’nde düzenlenen , ilçe protokolü ve bazı kurumların müdürleri ile mahalle muhtarlarının katılımıyla sorun ve taleplerin görüşüldüğü istişare toplantısının son bulmasının ardından Vali Canpolat ve beraberindekiler, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

       Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, Vali Canpolat’a günün anısı olarak Beyşehir’i  yansıtan çini işlemeli porselen tabak hediye etti.

       Vali Canpolat, Beyşehir ziyaretinde bir şehit ailesini evinde ziyaret etti. Canpolat, Antalya’nın Kepez İlçesinde görevli iken 4 Ekim 2012 tarihinde şehit olan polis memuru Abdullah Bülbül’ün ilçe merkezinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.  Türkiye Harp Malülü Şehit Aileleri, Gaziler ve Dul Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilciliği’nin yeni açılan mekanını da ziyaret eden Vali Canpolat, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

        Vali Canpolat’ın Beyşehir’deki  toplantı ve ziyaret programlarına Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Taşdemir de eşlik etti.

         Vali Canpolat, ziyaretleri kapsamında Beyşehir Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Vali, Canpolat,, Beyşehir, Belediyesi’ni, ziyaret, etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı