Haber Detayı
03 Şubat 2019 - Pazar 16:13 Bu haber 14429 kez okundu
 
Ziraat Odası'nda Ağralı Güven Tazeledi
BEYŞEHİR - Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nda yapılan genel kurulda Mustafa Ağralı güven tazeledi.
Güncel Haberi
Ziraat Odası'nda Ağralı Güven Tazeledi


BEYŞEHİR - Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nda yapılan genel kurulda Mustafa Ağralı güven tazeledi.


        Üç adayın yarıştığı seçimde delegelerin oylarıyla en fazla teveccüh gösterdiği isim olan Mustafa Ağralı tekrar ipi göğüsledi. Genel kurula mevcut başkan olarak giren Mustafa Ağralı 37, Ekrem Kabakcı 17, İbrahim Kayar ise 10 oy alırken 1 oyda geçersiz sayıldı. 37 delegenin oyunu alan isim olan Mustafa Ağralı ise yeniden ziraat odasının başkanı oldu.


         Genel Kurul, Divan başkanlığı seçimi ile başladı. Divan başkanlığına Hüyük Ziraat Odası Başkanı Hürriyet Şahin seçildi. Şahin’in yönettiği kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

         4 yıllı faaliyet raporu ile gelir, gider tablosu ibra edilerek oy birliği ile kabul edildi. Faaliyet raporu hakkında söz alan başkan Ağralı 4 yıllık süreçte Beyşehir Ziraat Odasında yaptığı gelişmeler ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.


          2019-2023 yılları tahmini bütçesi okunarak oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Başkan adayları birer konuşma yaparak seçimlerin hayırlı olmasını dilediler.


         Yapılan seçimin ardından yeni yönetim kurulu belli oldu. Ziraat Odası Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mustafa Ağralı, teveccühlerinden dolayı delegelere teşekkür etti,  ekibiyle beraber memlekete hayırlı hizmetler yapmanın gayreti içerisinde olacağını belirtti. 

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ziraat, Odası'nda, Ağralı, Güven, Tazeledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı