Haber Detayı
18 Ocak 2019 - Cuma 17:26 Bu haber 23915 kez okundu
 
Adil Bayındır'dan Basın Açıklaması
BEYŞEHİR - MHP Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı Adil Bayındır, MHP’nin Beyşehir’de belediye başkan adayı gösterilmemesi üzerine sosyal medya üzerinden basın açıklamasında bulundu.
Siyaset Haberi
Adil Bayındır'dan Basın Açıklaması

BEYŞEHİR - MHP Beyşehir Belediye Başkan Aday Adayı Adil Bayındır, MHP’nin Beyşehir’de belediye başkan adayı gösterilmemesi üzerine sosyal medya üzerinden basın açıklamasında bulundu.

GÜNDEMLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMAMIZ:
TEŞEKKÜRLERİMİZLE...

HER DAİM EVLADININ ARKASINDA DURAN ŞANLI BEYŞEHİR HALKINA, Her alanda desteklerini ve samimiyetini esirgemeyen MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer DUYMUŞ ve yönetimine, Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanı Altuğ GÜLTEKİN ve yönetimine, Değerli kardeşim MHP Milletvekili Adayı İsmail ÖĞÜTÇÜ’ye, belde ve mahallelerdeki MHP temsilcilerimize ve gönüldaşlarımıza, Arayarak mesaj atarak desteklerini bildiren esnafımıza, çiftçimize, işçimize, gencimize, yaşlımıza, tüm dostlarımıza ve binlerce hemşehrimize Beyşehir’in öz evladı Adil BAYINDIR olarak teşekkür ederim.

Kısaca özetlemek gerekirse HALKA RAĞMEN ALINAN BU İTTİFAK KARARINI ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUZ.

Seçime MHP ADAYI ADİL BAYINDIR olarak katıldığımızda halkın çoğunluğunun bizi destekleyeceği ve kazanma ihtimalimizin çok yüksek olduğu Beyşehir belediye başkanlığının AKP’ye altın tepside sunulmasını anlam veremiyoruz.
İki partide Beyşehir de kendi adaylarıyla seçime katılsa ve yarışsa, kazananı ŞANLI BEYŞEHİR İNSANI belirlese olmaz mıydı? ve durduk yerde Beyşehir de bu ittifaka ne gerek vardı?
Ya da mantık çerçevesinde değerlendirdiğimizde Son yerel seçimlerde 45.8 oy alarak kıl payı kaybettiğimiz belediye için bizim değil de AKP’nin adayını geri çekmesi gerekmiyor muydu?

KEŞKE MHP GENEL MERKEZİMİZ BEYŞEHİR HALKININ SESİNE KULAK VERİP BEYŞEHİR’İN İSTEKLERİNİ VE SAYISAL İSTATİSTİKLERİ GÖRMEZDEN GELMESEYDİ.

Gelişen süreçte Beyşehir halkının yoğun talep ve isteği doğrultusunda çıktığımız bu yolda yine Beyşehir HALKININ GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNE KULAK VEREREK gerekli kararı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

BİZİM DÜNYA GÖRÜŞÜMÜZDE HALKIN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ, HALKIN İSTEDİĞİNİN ÜSTÜNDE BİR İSTEK YOKTUR!

Halk Adil BAYINDIR’ı Beyşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsa KİMSE MERAK ETMESİN ADİL BAYINDIR GEREKEN NEYSE ONU YAPAR!

BİZ BU ŞEHRİN YOLUNA BAŞ KOYMUŞUZ HALKIMIZ YÜRÜYÜN DERSE DÖNMEYİZ YOLUMUZDAN!

Adil BAYINDIR

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Adil, Bayındır'dan, Basın, Açıklaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı