Haber Detayı
18 Ocak 2019 - Cuma 17:35 Bu haber 13716 kez okundu
 
AK Parti'nin Konya'daki En Genç Adayı
BEYŞEHİR - AK Parti Konya'daki ilçe belediye başkan adayları arasında en genç isim Beyşehir'de Üzeyir Yaşar oldu.
Siyaset Haberi
AK Parti'nin Konya'daki En Genç Adayı

BEYŞEHİR - AK Parti Konya'daki ilçe belediye başkan adayları arasında en genç isimler Beyşehir'de Üzeyir Yaşar oldu.

AK Parti'nin Konya'daki ilçe belediye başkan adayları belirlendi. Bazı ilçelerde mevcut belediye başkan adaylarının yerine yeni isimler aday gösterildi. Bu adaylar arasında en genç isim Beyşehir Belediye Başkan Adayı 34 yaşındaki Üzeyir Yaşar oldu. 

Üzeyir Yaşar kimdir?

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar, 1985 yılında Beyşehirʼde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Beyşehir'de gördü. Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (İngilizce) bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini de Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde gördü. 

Üniversite eğitimi sonrası aile şirketinin başına geçerek uluslararası bir firmanın akaryakıt sektöründe bayiliğini yaptı.

Beyşehir'deki yerel medya kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. 2014-2017 yılları arasında AK Parti Beyşehir ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçilerek, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevini yürüttü. 2017 yılında Beyşehir Geleneksel Türk Sporları ve Sanatları Kulübünü kurararak başkanlığını yaptı. 2018 yılında Beyşehir İmam Hatip Platformu ilçe temsilcisi oldu.

Arapça ve İngilizce bilen Yaşar, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti'nin, Konya'daki, En, Genç, Adayı,
Yorumlar
Haber Yazılımı