Haber Detayı
21 Temmuz 2019 - Pazar 18:28 Bu haber 4493 kez okundu
 
Akçaabat Festivali’nde “Kardeş Şehirler” Buluşması
Kardeş şehirde düzenlenen uluslararası festivale Beyşehir Belediyesi'ni temsilen Başkan Vekili İsmail Usta katıldı
Güncel Haberi
Akçaabat Festivali’nde “Kardeş Şehirler” Buluşması

Kardeş şehirde düzenlenen uluslararası festivale Beyşehir Belediyesi'ni temsilen Başkan Vekili İsmail Usta katıldı...

AKÇAABAT FESTİVALİ'NDE "KARDEŞ ŞEHİRLER" BULUŞMASI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde, bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali kapsamında “kardeş şehirler” buluşması gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediyesi ile Akçaabat Belediyesi meclisleri arasında bir süre önce her iki ilçe ile ilgili kardeş şehir protokolü imzalanan Akçaabat ilçesinde 4 gün süreyle düzenlenen festivale bu kapsamda Beyşehir Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Vekili İsmail Usta da katıldı.

Başkan Vekili Usta, Akçaabat ilçesinde, Akçaabat Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Turizm Müdürlüğü gibi kamu kurumlarını da ziyaret etti.

Her iki ilçe ile ilgili karşılıklı istişare ve görüş alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde Başkan Vekili Usta, makamlarında ziyaret ettiği Kaymakam Soner Şenel, Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, İlçe Emniyet Müdürü Volkan Özeren ile Turizm Müdürü Turan Bektaşoğlu’na Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın selamlarını iletirken, Beyşehir’in tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan tablo ve çeşitli hediyeler vererek, Beyşehir’de de 26 Temmuz-2 Ağustos 2019 tarihleri arasında 8 gün süreyle düzenlenecek olan 15’inci Uluslararası Göl Festivali’ne davet etti.

Ziyaretten ve Akçaabat ilçesindeki festivale kardeş şehir olarak katılımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ilçe yöneticileri de Beyşehir Belediye Başkan Vekili Usta’ya Akçaabat ilçesini yansıtan tablo, plaket ve çeşitli yöresel hediyeler takdim etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Akçaabat, Festivali’nde, “Kardeş, Şehirler”, Buluşması,
Yorumlar
Haber Yazılımı