Haber Detayı
03 Mart 2019 - Pazar 13:13 Bu haber 6209 kez okundu
 
Beyşehir Bu Sefer Tecrübe Edilenleri Değil, Liyakati Tercih Edecek
BEYŞEHİR - Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa ACAR, çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, Beyşehir esnafından büyük teveccüh gördüklerini ifade etti.
Siyaset Haberi
Beyşehir Bu Sefer Tecrübe Edilenleri Değil, Liyakati Tercih Edecek

BEYŞEHİR - Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar, çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, Beyşehir esnafından büyük teveccüh gördüklerini ifade etti.


Ziyaretlerimizde insanlarımıza 17 yıllık Devlet Dairesi yöneticiliğimizle Devlet tecrübe ve terbiyemizin olduğunu, 17 yıllık Mali Müşavirlik ile de dernekler, vakıflar, işletmeler şirketler iş ve işlemlerinde tecrübe edindiğimizi anlatıyoruz. 

Büyük bir ilgi görmekteyiz. İnsanlarımız (şimdiye kadar parti duygusallığı, O kazanmasın bu kazansın gibi bazı taassuplarla oy kullandıklarını, hep Beyşehir’in kaybettiğini, bu sefer liyakate müktesebata ve tecrübeye bakacaklarını tecrübe edilen şey tecrübe edilmez Anlayışı ile oy kullanacaklarını) ifade ediyorlar dedi.


Hiçbir ittifakın içinde olmadıklarını, parti olarak tek başlarına Devlet yardımı da almadan seçime girdiklerini ifade eden Acar, Ne kendi adaylığında ne de meclis listesinde herhangi bir ihtilafın olmadığını, bu tür polemiklerle işlerinin olmadığını, belediye başkanlığı döneminde de bu tür polemiklerin olmayacağını, MESAİLERİNİ TAMAMEN BELEDİYE İŞLERİNE HASREDECEKLERİNİ belirterek, TEK BİR KİŞİ OLMADIĞINI, O parti listesinden bu şu parti listesinden bu kadar Meclisi üyesi gibi ZORLAMA MECLİSİ OLMAYACAĞINI kendine has sade bir meclisinin olduğunu, bilgilendirme bağlamında enstitü gibi çalışan partisinin olduğunu belirten Acar, Belediyemize hakkettiği Saygınlığı ve Güvenilirliği kazandıracağız, Beyşehir’imiz hizmete doyacak dedi

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Bu, Sefer, Tecrübe, Edilenleri, Değil,, Liyakati, Tercih, Edecek,
Yorumlar
Haber Yazılımı