Haber Detayı
19 Eylül 2023 - Salı 11:03 Bu haber 12454 kez okundu
 
Beyşehir’de Uyuşturucu Operasyonu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de polis ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları devam ediyor.
Güncel Haberi
Beyşehir’de Uyuşturucu Operasyonu

BEYŞEHİR - Beyşehir'de polis ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik operasyonları devam ediyor.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu Amirliği ekiplerinin Hüseyinler Mahallesi’nde bir adreste hassas burunlu dedektör köpeği destekli yürütülen operasyonunda uyuşturucu ve çok sayıda kenevir bitkisi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, A.Ç. isimli bir şahsın esrar satışı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri çalışma başlattı.

Alınan arama kararı kapsamında, Hüseyinler mahallesinde şüphelinin ikameti ve kamufle edilmiş durumdaki ceviz bahçesinde yapılan aramada, üzerinde esrar kalıntıları olan bir hassas terazi, 1,215 gram esrar maddesi, 85 kök hasat edilmiş kenevir bitkisi, 277,23 gram kenevir tohumu ve 77 kök ekili kenevir bitkisi ele geçirildi.

Adreste bulunamayan ikamet eden şüphelinin yapılan kimlik tespiti neticesinde daha önce de 3 adet uyuşturucudan suç kaydı olduğunu belirleyen ekipler, yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Firari A.Ç. polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak göz altına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilen şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Uyuşturucu, Operasyonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı