Haber Detayı
26 Eylül 2019 - Perşembe 10:58 Bu haber 4614 kez okundu
 
Beyşehir’de yavru kedi kurtarma operasyonu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir işyerinin havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de yavru kedi kurtarma operasyonu

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, bir işyerinin havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Hacıarmağan Mahallesi, Lütfullah Sokak üzerindeki bir iş hanının zemin katında işyeri bulunan veteriner hekim Yusuf  Zülali Gökten, mekanın havalandırma boşluğundan gelen seslerin kurtarılmayı bekleyen bir kedi olduğunu anlayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, binanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kediyi uzun uğraşların ardından bulunduğu yerden çıkarmayı başardı. Süt, mama ve su verilen kediyi muayene eden veteriner hekim Gökten, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Veteriner Hekim Yusuf Zülali Gökten, işyerinde iki-üç gündür gelen seslerin nereden geldiğini tesbit etmeye çalışırken binanın havalandırma boşluğuna bir kedinin düştüğünü fark edip itfaiye ekiplerine bilgi verdiklerini söyledi.

İtfaiye ekiplerinin yavru kediyi havalandırma boşluğundan aydınlatma sağlayarak kısa süre içerisinde çıkardığını aktaran Gökten, "İtfaiye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde kediyi kurtardık. Bayağı aç kalmış ama biraz gıda verdikten sonra kendine geldi. Sağlık durumu gayet iyi ama çok korkmuş. Yavru kedinin bir müddet bakımını üstleneceğiz, sonra bir isteyen olursa sahiplendirme arzusundayız” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, yavru, kedi, kurtarma, operasyonu,
Yorumlar
Haber Yazılımı