Haber Detayı
26 Eylül 2019 - Perşembe 10:10 Bu haber 10173 kez okundu
 
Beyşehir Sağlık Müdürlüğü'ne Kendir atandı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Mehmet Kendir, yeni görevine başladı.
Sağlık Haberi
Beyşehir Sağlık Müdürlüğü'ne Kendir atandı

BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yaparken, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.Kendir kurumda mesaiye başladı.

Kendir, kendisini bu göreve layık gören devlet büyüklerine teşekkür ederken, "Bundan sonraki asli görevim, insanlarımızın hasta olmasını önlemek veya erken evrede kanser, obezite, diyabet vb.bu hastalıkları tesbit edebilmektir. Bu vesile ile Beyşehir'de girmediğimiz ev, dokunmadığımız el kalmayacak inşallah" diye konuştu

1985 yılında Beyşehir doğmulu olan Dr. Mehmet Kendir; İlk ve ortaöğrenimini Beyşehir’de tamamladı. 2009 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl devlet hizmet yükümlüsü olarak Konya Hüyük İmrenler Sağlık Ocağı'na atandı. 2010 yılı haziran ayında Aile Hekimliğine geçiş sürecinde Hüyük Devlet Hastanesi'ne atandı. Acil serviste Acil Sorumlu Hekimi olarak çalıştı. 2012 ağustos ayında valilik oluru ile Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hüyük İlçe Sağlık Grup Başkanı olarak atandı. 663 sayılı KHK ile aynı yıl kasım ayında Hüyük Devlet Hastanesine Hastane Yöneticisi olarak atandı. 2015 yılı ocak ayında Beyşehir Devlet Hastanesine Başhekim Yardımcısı olarak atandı. 2016 yılında Selçuk Üniversitesinde Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği Yüksek Lisansını tamamladı. Evli ve orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Sağlık, Müdürlüğü'ne, Kendir, atandı,
Yorumlar
Haber Yazılımı