Haber Detayı
29 Nisan 2019 - Pazartesi 09:28 Bu haber 4056 kez okundu
 
Beyşehir’de Yeşil Alanlarda Bahar Mesaisi
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Belediye ekipleri tarafından yeşil alan, park ve bahçelerde ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte yürütülmeye başlanan genel bakım ve temizlik çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Yaşam Haberi
Beyşehir’de Yeşil Alanlarda Bahar Mesaisi

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Belediye ekipleri tarafından yeşil alan, park ve bahçelerde ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte yürütülmeye başlanan genel bakım ve temizlik çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan yeşil alan, park ve bahçeler ile refüjlerin yabani otlardan arındırılması ve uzayan çimlerin biçilmesi ve mazıların tıraşlanmasına yönelik faaliyetlerin yürütüldüğü belirtildi.


Konuyla ilgili yapılan açıklamada, ekiplerin ayrıca dış mahallelerdeki meydanlar ile yol kenarlarında ise yabani ot ve genel temizlik mesaisi gerçekleştirdiği bildirildi. Açıklamada, belli bir plan ve takvim dahilinde yürütülen ilçe genelindeki tüm yeşil alanların ilkbahar dönemi bakımına yönelik çalışmaların kalan diğer yerlerde de hız kesmeden devam edeceği belirtildi. 


Öte yandan, ekiplerin ilçe merkezindeki ana caddelerden başlanmak üzere Beyşehir-Akseki Karayolu üzerindeki sahil şeridinde de Güldibi mevkisine kadar genel bir çevre temizliği çalışmaları yürüttüğü, bu kapsamda çevreye gelişigüzel atılan çöp ve atıklar toplanarak kıyının daha temiz bir görünüme kavuşturulduğu kaydedildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Yeşil, Alanlarda, Bahar, Mesaisi,
Yorumlar
Haber Yazılımı