Haber Detayı
30 Mart 2019 - Cumartesi 10:27 Bu haber 24136 kez okundu
 
Beyşehir’in Sevilen Doktoruna Veda Gecesi
BEYŞEHİR - Beyşehir Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde, görev yapmakta olan Opr. Dr. Oğuzhan Gökalp İçin Veda Gecesi Düzenlendi.
Sağlık Haberi
Beyşehir’in Sevilen Doktoruna Veda Gecesi

BEYŞEHİR - Beyşehir’de bir kafede düzenlenen veda gecesine Beyşehir Devlet Hastanesinin Başhekimi, Başhekim yardımcısı, hastane yönetimi mensupları ve personelleri Katıldı.

Veda gecesine katılanlar yemeğin ardından, Hem sohbet ettiler hem de verilen canlı müzikle doya sıya eğlendiler. Düzenlenen veda gecesinde güzel bir dayanışma, birlik ve beraberlik tablosu sergilediler.

Beyşehir Devlet hastanesinin en yoğun servisi olan ortopedi ve travmatolojinin değerli doktorlarından olduğunu belirten hastane Başhekimi Uzm.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, “Oğuzhan Gökalp doktorumuzun akademik kariyerini devam ettirmesi amacı ile Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi  Ortopedi ana bilim dalına Öğretim üyesi olarak uğurlamanın sevincini yaşıyoruz. Yeni görev yapacağı Üniversite kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen Gecenin memnuniyetini dile getiren Opr. Dr. Oğuzhan Gökalp, “Aslında bu bir veda değil benim her zaman bir yarım burada, acısıyla tatlısıyla tüm hastane ekibi ile yaklaşık 4 buçuk yıl geçirdik. Özellikle bu güzel gecede hüzün olmasın hep mutlu olalım çünkü bu gece bunu gerektirir. İllaki yüreğimizde ayrılığın bir burukluğu var ama siz güzel insanlar bu hüzün atmosferini eğlenceye ve mutluluğa çevirdiniz hepinize bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Sevilen, Doktoruna, Veda, Gecesi,
Yorumlar
Haber Yazılımı