Haber Detayı
28 Haziran 2019 - Cuma 11:19 Bu haber 8069 kez okundu
 
Beyşehir Jandarma Komutanı onuruna veda yemeği
BEYŞEHİR - Ağrı iline atanan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu onuruna veda yemeği verildi.
Güncel Haberi
Beyşehir Jandarma Komutanı onuruna veda yemeği

BEYŞEHİR - Ağrı iline atanan Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu onuruna veda yemeği verildi.

Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Beyazpark Aile Çay Bahçesi’nde verilen yemekte konuşan Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, “Jandarma Komutanımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Her ayrılıkta şüphesiz bir hüzün ve üzüntü vardır. Ancak, gönülden sevenlerin ayrılığı olmaz. Dolayısıyla bugün bizim yapacağımız bu veda veya ayrılığımız fiziki bir ayrılık olacaktır. Gönülden bir ayrılık sözkonusu olmayacaktır” şeklinde konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, “Sevdiysek bir kere, onun görevlerine hayran olmuşsak, adamlığını sevmişsek, bize yaklaşımlarından mutlu isek onu göndermek zordur, o dosttan ayrılmak zordur.  Birlikte 3 ay gibi bir görev süremiz oldu ama Yalçın komutanımı çok sevdim. Gittiği yerde bizim ülkemiz, vatanımızın toprağı. Onu yaradan her türlü kötülükten korusun. Evlatlarına, vatanına bağışlasın, yolu açık olsun. Güzel hizmetler yapacağını biz zaten biliyoruz.  Böyle güzel bir adamı onlara gönderiyoruz, oradan da bu duygularla ayrılacaktır. O Ege çocuğudur, özgüvenin ta kendisidir. Her yerde başarılı olacağını biliyorum. Güle güle git dostum diyorum” ifadelerini kullandı.

Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı M.Arif Turfand ise konuşmasında, Jandarma Komutanı Urlu’ya görev süresi içerisinde ilçeye olan hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni görevinde başarılar diliyorum, ailesi ile birlikte mutluluklar temenni ediyorum” diye konuştu.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yalçın Urlu da, Ağrı’ya tayin olmasından dolayı kendisi için düzenlenen veda yemeği programından dolayı  teşekkür ederek, “2015 yılında geldim Beyşehir’e. İşin açıkçası, Diyarbakır’dan tayin isterken isteye isteye de gelmemiştim. Ancak, geldikten sonra baktım coğrafya çok güzel. İşte göl, dağlar var, insanları da çok güzel, sıcak kanlı. Sonra hep birlikte çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. İstemeye istemeye geldim ama burada fikirlerim değişti. Görev yönünden sizler sayesinde hiçbir sıkıntı çekmedim. Şu anda da istemeye istemeye gidiyorum. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel anılarım ve çok iyi dostlarım oldu. Bunların hepsi sizlerin sayesinde. İnşallah bundan sonraki hayatımızda da karşılaşırız. Ben sizi unutmayacağım, siz de beni unutmazsanız sevinirim” şeklinde sözlere yer verdi.

Konuşmaların ardından Beyşehir’de 4 yıllık bir görevin ardından ilçeye veda edecek olan Binbaşı Urlu’ya hizmetlerinden dolayı plaketler takdim edildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Jandarma, Komutanı, onuruna, veda, yemeği,
Yorumlar
Haber Yazılımı