Haber Detayı
14 Ekim 2019 - Pazartesi 10:10 Bu haber 5167 kez okundu
 
Beyşehirli off-road pilotlarının Fethiye'den kupalarla döndü
BEYŞEHİR - Beyşehirli off-road pilotlarının Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yarışlarda elde ettiği başarı, Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.
Spor Haberi
Beyşehirli off-road pilotlarının Fethiye'den kupalarla döndü

BEYŞEHİR - Beyşehirli off-road pilotlarının  Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen yarışlarda elde ettiği başarı, Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.

Fethiye Off-Road Kulübü tarafından Türkiye’nin 10 farklı ilinden 80 sporcunun katılımıyla yapılan  2.Off-Road Şenliği kapsamında düzenlenen yarışlara katılan Beyşehirli pilotlar, S1, S2 ve S3 klasmanlarında birinci geldi.

S1 klasmanında Serhat Dursun-Emrah Ceran, S2 klasmanında Haceli Şam-Nevzat Akkuş, S4 klasmanında ise Mustafa Gül-Abdullah Candan ikilisi birincilik derecesi elde etti.

Girdikleri klasmanların tüm birinciliklerini elde eden Beyşehirli pilotlardan Mustafa Gül, tüm araçlar içindeki en iyi derecelerin birincisi, Serhat Dursun Akdemir ikincisi ve Haceli Şam da üçüncüsü oldu. Beyşehirli pilotlar, bu çerçevede Fethiye’den toplam 12 kupa ile dönmeyi başardı.

Beyşehir Belediye Başkanı  Adil Bayındır, Fethiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı Beyşehirli off-road pilotlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, off-road, pilotlarının, Fethiye'den, kupalarla, döndü,
Yorumlar
Haber Yazılımı