Haber Detayı
05 Kasım 2019 - Salı 10:33 Bu haber 4316 kez okundu
 
Bir başkadır Beyşehir'de sonbahar yürüyüşü
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, doğaseverler doğa yürüyüşü etkinliğinde biraraya geldi.
Yaşam Haberi
Bir başkadır Beyşehir'de sonbahar yürüyüşü

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, doğaseverler doğa yürüyüşü etkinliğinde biraraya geldi.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen  “Yaka Manastır, Şamlar, Bademli Sonbahar Yürüyüşü” etkinliğinde doğa severler sonbahar mevsiminde doğanın tadını yürüyüş yaparak çıkardı.  

Doğaseverler, etkinlik kapsamında sonbahar mevsiminin renklerine bezenen Yaka Manastır Tabiat Alanı ile Şamlar ve Bademli bölgelerindeki 8 kilometrelik parkurda yürüyüş gerçekleştirdi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada,  düzenlenen doğa yürüyüşüne Selçuk Üniversitesi Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Grubu’na üye üniversiteli gençlerin de katıldığını belirterek, “Beyşehir yöresi, sonbahar mevsiminin gelişiyle birlikte bugünlerde sarı, kırmızı, turuncu ve yeşil renkli yaprakların renk cümbüşüne ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla, diyoruz ki; ‘Sonbahar güzelliği Beyşehir’de bir başkadır.  İnsanda hüzün bırakırken, aynı zamanda nostaljik bir tat da oluşturuyor. Bu vesileyle son doğa yürüyüşü etkinliğimizi bu sonbahar güzelliğinin en güzel yaşandığı yerlerden birisi olan bölgemizdeki Yaka Manastır Tabiat Alanı, Şamlar ve Bademli mahalleleri güzergâhında gerçekleştirdik. Sararmış yaprakların arasında toprak yollu güzergâhlarda yürümek gerçekten tüm katılımcılarımızın bütün streslerini üzerinden aldı. Şehrin gürültüsünden, boğuculuğundan kurtulmak isteyenleri özellikle bu dönemde düzenlediğimiz bu tür etkinliklerde aramızda olmaya davet ediyoruz. Etkinliklerimize destek veren Beyşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bir, başkadır, Beyşehir'de, sonbahar, yürüyüşü,
Yorumlar
Haber Yazılımı