Haber Detayı
01 Ekim 2019 - Salı 11:50 Bu haber 4277 kez okundu
 
Büyükşehir’de Geçici İşçiler Tam Zamanlı Çalışacak
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çeşitli birimlerde geçici olarak çalışan personelle bir araya gelerek sürekli çalışmaya devam edecekleri müjdesini verdi.
Ekonomi Haberi
Büyükşehir’de Geçici İşçiler Tam Zamanlı Çalışacak

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde geçici olarak çalışan personelle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleşen programda konuşan Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesinde memur, işçi ve sözleşmeli olmak üzere çalışan sayısının 9 bine yakın olduğunu ifade ederek, “Yaklaşık 9 binin üzerinde çalışanımız var. 1.418 arkadaşımız ise geçici statüde çalışıyor. Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcılarımız, Hukuk Müşavirimiz, Personelden Sorumlu Daire Başkanımız uzun bir çalışma yürüttüler. Yapılan çalışmalar sonucunda bir neticeye vardık. Geçmişte valilikte oluşturulan komisyon tekrar oluşturuldu ve çalışma süresinin 12 ay olmasıyla ilgili bir çalışma gerçekleştirildi. Bundan sonra sizler de önceden olduğu gibi 12 ay boyunca çalışacaksınız. Bizim açımızdan herhangi hukuki sorun olmayacak bir çözüm ürettiğimize inanıyoruz. Bundan sonra da hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hem sizler hem de aileleriniz için hayırlı mübarek olsun” dedi.

ÇALIŞMALARINIZDA GAYRET BEKLİYORUZ

Başkan Altay, “Hem bizden önceki yönetim, hem bizler AK Partili belediyeler olarak, elimizden geldiğince çalışanlarımızın hayat standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz. Elimizden geldikçe, imkanlar el verdiği sürece hizmette bir aksama yaşamadan sizlere yüksek standartta sosyal hak vermeye, maaşları yükseltmeye gayret ediyoruz. Sizlerden de çalışmalarınızda gayret bekliyoruz. İnşallah hep birlikte Konya’ya daha güzel hizmetlerde bulunacağız” diye konuştu. Başkan Altay’ın konuşmasını ayakta alkışlayan çalışanlar, konuşma sonrası büyük mutluluk yaşadılar.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Büyükşehir’de, Geçici, İşçiler, Tam, Zamanlı, Çalışacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı