Haber Detayı
08 Ağustos 2019 - Perşembe 11:38 Bu haber 6050 kez okundu
 
İçerişehir Mahallesi, Göl Kıyısının Çehresi Değişiyor
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, İçerişehir Mahallesi’ndeki göl kıyı şeridinde, Belediye tarafından sahil düzenleme çalışmaları başlatıldı.
Güncel Haberi
İçerişehir Mahallesi, Göl Kıyısının Çehresi Değişiyor

İçerişehir Mahallesi'ndeki göl kıyısının çehresi de değişiyor...

BEYŞEHİR GÖLÜ KIYISINDA SAHİL DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Beyşehir ilçesinde, İçerişehir Mahallesi’ndeki göl kıyı şeridinde Belediye tarafından sahil düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, ilçe merkezindeki 9 bin metrekarelik kıyı şeridinin yeniden düzenlenerek park ve yeşil alan olarak halkın kullanımına açılacağı belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, kıyı şeridinde bir süre önce başlatılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının planlandığı belirtilerek, “Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’ın talimatlarıyla Beyşehir Gölü kıyı şeridimizde yürütülen proje çerçevesinde iş makineleri tarafından gerçekleştirilen zemin tesfiye çalışmaları sonrasında halihazırda alanın çimlendirilerek yeşil doku kazandırılmasına yönelik faaliyetler devam etmektedir. Bu alana yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları sonrasında yürüyüş yolları yapılması ile kamelya ve oturma bankları da yerleştirilerek halkımızın kullanımına açılıp sahil bandının daha da hareketlendirilmesi hedefleniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından atıl vaziyette bulunan tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin de yer aldığı mahallemizdeki kıyı şeridimiz de daha güzel bir görünüme kavuşarak canlandırılmış bir hale gelecektir” denildi. 

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır da çalışma yürütülen alanda incelemelerde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İçerişehir, Mahallesi,, Göl, Kıyısının, Çehresi, Değişiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı