Haber Detayı
03 Eylül 2018 - Pazartesi 19:25 Bu haber 7757 kez okundu
 
Karadeniz Off-Road Kupası’nda Beyşehir Fırtınası
BEYŞEHİR - Türkiye Otomobil Federasyonu (TOSFED) tarafından Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde düzenlenen Karadeniz Off Road Kupası Trabzon 2.Ayak Yarışları’nda, Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’nden Haceli Şam’ın pilotluğunda gelen birincilik memleketi olan Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.
Spor Haberi
Karadeniz Off-Road Kupası’nda Beyşehir Fırtınası

BEYŞEHİR - Federasyonun 2018 yılı faaliyet programında yer alan yarışlar, Maçka İlçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül anısına ve adına gerçekleştirildi.

       İlçedeki yarışta, Türkiye’nin yanısıra İran ve Azerbaycan’dan gelen 60 sporcu, 300 arazi aracıyla birinci gelebilmek için mücadele verdi.

        Trabzon Off Road Kulübü (TROFF) tarafından Akçaabat Belediyesi’nin de katkılarıyla   Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi dolgu sahasında düzenlenen yarışlara Konya bölgesinden katılan Beyşehir Belediyespor Off- Road Kulübü’nden Haceli Şam, S2 kategorisinde co pilotu Hasan Yatalakoğlu ile birlikte parkur alanında verdiği mücadele ile en iyi zamanla elde ettiği başarıyla birinci geldi.

      Yarışmada derece elde eden pilotlar ile S 2 kategorisi şampiyonu Haceli Şam’a kupa ve ödülleri düzenlenen törende verildi.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Karadeniz’deki yarışlarda Konya ve Beyşehir bölgesine birincilik kazandıran Haceli Şam’ı başarısından ötürü kutlarken, “Yine, yeni bir başarıya imza atarak yarıştığı kategoride bölgemize birincilik kazandıran pilotumuzun başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Karadeniz, Off-Road, Kupası’nda, Beyşehir, Fırtınası,
Yorumlar
Haber Yazılımı