Haber Detayı
09 Aralık 2019 - Pazartesi 17:43 Bu haber 4957 kez okundu
 
Kol kola çıkılan maçta kazanan Huğluspor oldu
BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Beyşehir ilçe temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor futbol takımları arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf evsahibi ekip Huğluspor oldu.
Spor Haberi
Kol kola çıkılan maçta kazanan Huğluspor oldu

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Beyşehir ilçe temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor futbol takımları arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf evsahibi ekip Huğluspor oldu.

Derebucak’ta oynanan karşılaşmaya, müsabaka öncesi verilen dostluk ve kardeşlik mesajlarının ardından güzel bir dostluk atmosferinde kol kola çıkan her iki taraf oyuncuları, 90 dakika boyunca sahada centilmence mücadele eden bir futbol sergileyerek takdir topladı.

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında, 70.dakikada kazanılan penaltı atışını gol olarak değerlendiren Yunus Erdoğan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu ve müsabakayı kazanan Huğluspor, puanını 20'ye yükselterek sezonun ilk yarısını puan cetvelinde ikinci sırada tamamladı. Beyşehir Belediyespor ise 11 puanda kaldı ve devreyi 6 ncı sırada noktaladı.

BAŞKANI BAYINDIR HUĞLUSPOR'U KUTLADI

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, müsabakadan sonra kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Beyşehir Belediyespor karşısında galip gelen Huğluspor’u tebrik etti. Başkan Bayındır, açıklamasında dostluk adına saha içerisinde gösterilen hassasiyete de teşekkür ederken, saha dışındaki bazı üzücü olaylardan dolayı yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, şu cümlelere yer verdi:

“Günler öncesinden gerek sosyal medya beyanatımız gerekse Perşembe akşamı her iki takımımız futbolcuları, teknik heyet ve yöneticilerini bir araya getirerek verdiğimiz dostluk yemeğimizde ki mesajı iyi alarak, bu doğrultuda ve dostça kol kola hareket eden; bu güzide, her 2 camiamızın futbolcu evlatlarımıza, teknik heyet ekibleri ve yöneticilerimize, hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu konuda ki tüm hassasiyetimize rağmen ancak üzülerek görüyorum ki; münferiden küfürleşmeler Beyşehir, Huğlu kardeşliğine gölge düşüremez. Kötü söz sahibine aittir ! Dostluğumuza gölge düşürmek üzere bu hassasiyeti ısrarla anlamak istemeyen, küfür olayını gerçekleştiren her kim olursa bunun hesabı sorulur ! Karşılıklı küfürleşmeler hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Spor sahada kalır, Baki olan bu 2 camiamız arasındaki kardeşliktir…

Tekrar ediyorum ki; bizlerin gözünde bu 2 camianın birbirinden hiçbir farkı yoktur. Bu çocuklar bizim evlatlarımızdır, hangisi iyi gidiyorsa bizler onun başarısıyla gururlanırız. Bundan ötesi yoktur… Herkes aklını başına alsın, haddini bilsin !”

HUĞLUSPOR BAŞKANI HARMAN: “SAHA DIŞINDA YAŞANANLARI TASVİP ETMİYORUZ”

Öte yandan, Huğluspor Kulübü Başkanı Mehmet Harman da, yaptığı açıklamada, saha içerisinde centilmence geçen müsabaka esnasında, saha dışında kendilerinin de arzu etmediği birtakım olaylar yaşanabildiğine dikkati çekerek, kulüp olarak bunları asla tasvip etmediklerini belirtti. Harman, bu sezon takımda yönetim, futbolcu, teknik heyetle birlikte iyi bir hava yakaladıklarını ifade ederek, şu değerlendirmelere yer verdi: “Biz sezon başında aslında bir kulüp olmaktan daha da öte bir aile olarak kenetlendik ve inandık. Amacımız, sadece Huğlu’yu, Huğluspor olarak en iyi şekilde temsil etmek olduğu bilinciyle hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sezonun ilk yarısında Huğluspor olarak ligi en iyi yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. İkinci devre de inşallah aynı kaldığımız yerden devamla, çok daha fazla kenetlenerek Huğlumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Ben buradan bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi yerlere gelmek için var gücümüzle çalışacağız. Bazen bizim dışımızda, dışarda istenilmeyen olaylar olabiliyor. Kulüp olarak da bunları kesinlikle tasvip etmediğimizin bilinmesini istiyorum. Biz, sahada bize yakışanı yaparak Huğluspor Kulübü’nü daha iyi yerlere getirmek için hep beraber el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Yönetim kurulumuza, hocalarımıza ve en önemlisi futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi bozmasın.

Bu arada, verdiği mesajlarla ve müsabaka öncesi her iki tarafı da dostluk ve kaynaşma yemeğinde biraraya getirerek bu dostluk ve kardeşlik ortamının sağlanmasına vesile olan Beyşehir Belediye Başkanı Sayın Adil Bayındır’a destek ve katkılarından dolayı Huğluspor Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ediyorum. Bizler de sporda rekabetin sahalarda olduğuna inanıyor ve bu mücadelede ilçemizin diğer temsilcisi Beyşehir Belediyespor’a da geriye kalan lig müsabakalarında başarılar diliyoruz. Sahada centilmence bir mücadele sergileyen rakip futbolcu kardeşlerimize, teknik heyet ve yöneticilerine de başkanımız gibi bu sürece sundukları katkılardan dolayı minnet duygularımızı ifade etmek istiyorum.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kol, kola, çıkılan, maçta, kazanan, Huğluspor, oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı