Haber Detayı
09 Ekim 2019 - Çarşamba 18:33 Bu haber 12575 kez okundu
 
Tatil için geldiği Hüyük’teki evinde ölü bulundu
HÜYÜK - Hüyük'de, İstanbul'da ikamet eden 37 yaşındaki Osman Açıkbaş, tatil için geldiği memleketinde kaldığı evde ölü olarak bulundu.
Güncel Haberi
Tatil için geldiği Hüyük’teki evinde ölü bulundu

HÜYÜK - Hüyük ilçesinde, İstanbul'da ikamet eden 37 yaşındaki Osman Açıkbaş, tatil için geldiği memleketinde kaldığı evde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Burunsuz Mahallesi'nde tek katlı müstakil evde kalan Açıkbaş'tan birkaç gündür haber alamayan arkadaşları, ikametgahına geldi.

Açıkbaş'ın ses vermemesi ve yatağında hareketsiz yatması üzerine durum Jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Adrese gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede genç adamın hayatta olmadığı belirlendi.

Jandarma olay yeri ekipleri ve savcı incelemesinin ardından Açıkbaş'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Açıkbaş'ın kesin ölüm sebebinin savcılıkça yapılacak otopsinin ardından belli olacağı belirtildi. Açıkbaş'ın bekar olduğu, İstanbul'da Hal'de çalıştığı, tatil için geldiği yerleşim merkezinde 3-4 aydır ölü  olarak bulunduğu tek başına kaldığı adreste kaldığı öğrenildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Tatil, için, geldiği, Hüyük’teki, evinde, ölü, bulundu,
Yorumlar
Haber Yazılımı