Haber Detayı
22 Şubat 2017 - Çarşamba 09:42 Bu haber 5850 kez okundu
 
Ak Parti'den MHP İlçe Teşkilatı’aı Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu.
Siyaset Haberi
Ak Parti'den MHP İlçe Teşkilatı’aı Ziyaret

BEYŞEHİR - Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş, 16 Nisan’da yapılacak referanduma değindi. Referandum sürecinde birlikte çalışma yürüteceklerini vurgulayan Duymuş, “İnşallah  Cenab-ı Allah bu süreçten de yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eylesin. Referandum için partimiz çalışmalar konusunda önümüzdeki günlerde startı verecek. Start Konya’dan verilecek ve  ardından çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da, MHP İlçe Teşkilatı’nda ilçe başkanlığı görevine atanan Duymuş ile yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” dileklerini yinelerken, yeni görevlerinde başarı temennisinde bulundu.

Ziyarette, taraflar referandum sürecinde yürütülecek çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret, toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından son buldu. MHP İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ve yönetimi, göreve atandıktan bir süre sonra Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a makamında nezaket ziyaretinde bulunmuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Ak, Parti'den, MHP, İlçe, Teşkilatı’aı, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı