Haber Detayı
27 Ağustos 2022 - Cumartesi 11:01 Bu haber 14992 kez okundu
 
AK Parti Konya Milletvekili Etyemez Beyşehir’i ziyaret Etti
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Beyşehir ilçesinde 2002-2021 yılları arasında Beyşehir’deki tarımsal yatırım ve desteklerin toplamının 253 milyon lirayı bulduğunu söyledi.
Siyaset Haberi
AK Parti Konya Milletvekili Etyemez Beyşehir’i ziyaret Etti

BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Beyşehir ilçesinde 2002-2021 yılları arasında Beyşehir’deki tarımsal yatırım ve desteklerin toplamının 253 milyon lirayı bulduğunu söyledi.

Beyşehir’i ziyaret eden Etyemez, buğday, arpa, nohut, şeker pancarı ve mercimek ürünlerinin yaygın olarak ekiminin yapıldığı ilçe genelinde üretimi artırmak için iktidar olarak çiftçiyi desteklemeye devam ettiklerini belitti.

İktidarları döneminde ilçedeki tarımsal yatırım ve desteklerin ulaştığı noktayı rakamsal verileri paylaşarak aktaran Etyemez, “İlçemizdeki tarımsal yatırım ve desteklerin toplamı 235 milyon 527 bin lirayı buldu.” ifadelerine yer verdi.

Beyşehir’de partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra Beyşehir Ziraat Odası Başkanlığı ile Toprak Mahsulleri Beyşehir Ofisi’ni ziyaret eden Etyemez, burada bölgedeki yeni hasat dönemini değerlendirdi ve üreticilerin taleplerini dinledi.

Etyemez’e, TMO Beyşehir Ajans Amirliği ziyaretinde Ajans Amiri Mehmet Abaz, alımlara ilişkin bilgiler verdi.

Bu yılki hasat döneminde bugüne kadar Beyşehirli üreticilerden buğday ve arpa alımının 11 bin tona ulaştığı bilgisini alan Etyemez, üreticilere bereketli bir sezon dileğinde bulundu.

Etyemez, daha sonra kendisine eşlik eden AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamacı, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ve partililerle birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Etyemez, Bahçelievler ve Müftü mahallelerinde faaliyet gösteren ziyaret ettiği esnaflara “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Etyemez ve beraberindekiler daha sonra Beyşehir’in dış mahallelerinden Bayındır, Karahisar ve Çiçekler mahallelerini ziyaret ederek mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde mahallelerde hayata geçirilecek projelerin ele alındığı belirtildi.

Etyemez, Beyşehir ziyaretlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada, milletin kurduğu ve büyüttüğü AK Parti’nin her zaman milletin hizmetinde olmaya devam ettiğini vurgulayarak, “AK Parti, milletimizle birlikte omuz omuza geleceğe yürüyen partidir.”dedi.

Etyemez, Beyşehir’de esnaf ve bazı dış mahalleleri de ziyaret ettiklerini vurgulayarak, “Esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Alın teri ile kazanan, ekonomimize katkı sunan tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyoruz.

Ayrıca, Beyşehir’in Çiçekler, Bayındır ve Karahisar mahallelerinde hemşehrilerimizle buluştuk. Taleplerini dinledik, mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdik.

El birliğiyle sorunlara çözüm üretmeye çalıştık.

Hemşehrilerimizin hizmetinde olmaya, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Beyşehir ilçemizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: AK, Parti, Konya, Milletvekili, Etyemez, Beyşehir’i, ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı