Haber Detayı
17 Nisan 2017 - Pazartesi 16:41 Bu haber 5858 kez okundu
 
Babaoğlu'ndan Beyşehir'e Teşekkür
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, halk oylamasının ardından Anadolu insanının her zaman olduğu gibi gelecek nesillere emanet etmek istedikleri güçlü Türkiye'ye sahip çıktığını söyledi
Siyaset Haberi
Babaoğlu'ndan Beyşehir'e Teşekkür

BEYŞEHİR - Babaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada,  yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını vurgulayarak, "AK Parti olarak bugüne kadar ki, en büyük eserimizi sizlerin onayına sunmuştuk ve ne mutlu ki, eseri Anadolu insanımızın bizatihi kendisi ortaya koydu."dedi. Günlerdir konuşulan, hayal edilen ve 'evet' ile sonuçlanmasını istedikleri günün sabahına hep birlikte uyandıklarını belirten Babaoğlu,açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Önümüzdeki dönemde ülke olarak daha hızlı kararlar alabileceğimiz, bürokrasideki tıkanmışlıkların azalacağı, seçilmişlerin daha etkin bir şekilde millete hizmet götüreceği bir sürecin içerisine girdik. Hayırlı olsun.

       Bugün artık evet ve hayır tartışmasını bir kenara bıraktığımız ve anayasamızdaki değişikliklerin etrafında kenetlenmemiz gereken bir gün. Bu süreçte Beyşehir için çalışan bir milletvekili olarak Beyşehir'in üzerine düşeni fazlasıyla yapacağından hep emindik. Şükürler olsun Beyşehir yüzde 71.2 'evet' diyerek kendisine yakışan duruşu ortaya koydu. Bu süreçte, birlikte çalıştığımız Beyşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Özaltun'a, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Şenol'a, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza ve sandığa giderek sonucu katkı sunan tüm Beyşehirli  kardeşlerime teşekkür ediyorum."

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Babaoğlu'ndan, Beyşehir'e, Teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı