Haber Detayı
21 Eylül 2017 - Perşembe 12:55 Bu haber 4124 kez okundu
 
Başkan Özaltun'dan Kaymakam ve Emniyet Müdürüne Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir'e atanan Kaymakam Yusuf Özdemir ve Emniyet Müdürü Hasan Kılıç Görevlerine başladı.
Güncel Haberi
Başkan Özaltun'dan Kaymakam ve Emniyet Müdürüne Ziyaret

BEYŞEHİR - İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevini yürütmekte iken, Bakanlığı 2017/345 sayılı kararnamesi ile Beyşehir İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Özdemir, Beyşehir ilçesinde mesai yapmaya başladı.

      Göreve başlayarak makamında tebrikleri kabul etmeye başlayan Özdemir’i ilk olarak Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da ziyaret etti.

      Kaymakam Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Özaltun ve İlçe Başkanı Şenol ise  “hayırlı olsun” temennisinde bulunduğu Kaymakam Özdemir’e  yeni görev yerinde  başarılar diledi.

      Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

        Beyşehir’in yeni Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 4.Sınıf Emniyet Müdürü Kılıç’ı makamında ziyaret eden Özaltun ve Şenol, “hayırlı olsun” temennisinde bulunurken, yeni görevinde başarı diledi.

       İlçe Emniyet Müdürü Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçede polis, vatandaş ve kurumlarla  uyumlu bir  işbirliği içerisinde çalışarak Beyşehir’in huzuru için gayret göstereceklerini belirtti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Özaltun'dan, Kaymakam, ve, Emniyet, Müdürüne, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı