Haber Detayı
18 Eylül 2017 - Pazartesi 14:42 Bu haber 4698 kez okundu
 
Başkan Özaltun’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı
BEYŞEHİR - Çocukların eğitimine yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan yatırım olduğunu ifade eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yarınların Türkiye'sini daha ileri noktalara taşıyacak olacak çocuk ve gençlerin eğitiminin çok önemli olduğunu söyledi.
Eğitim-Kültür Haberi
 Başkan Özaltun’dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Özaltun, yeni eğitim ve öğretim yılının başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Özaltun, yayımladığı mesajda, "Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Büyük Türkiye’si çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır" dedi.

      Belediye olarak ilçedeki eğitim kurumlarına bugüne kadar talep edilen her türlü katkı ve destekleri yaptıklarını belirten Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi:  "Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzunca bir yaz tatilini tamamlayarak, ders başı yapıyor. Genç nüfusumuzun yüksek olduğu ilçemizde eğitim ve öğretim çok önemli bir kamu hizmet dalıdır. Çünkü geleceğimizin daha aydınlık olması; çocuklarımızın ve gençlerimizin çok iyi eğitilmesine, geleceğe çok iyi şekilde hazırlanmalarına bağlıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir. Velilerimizin çocuklarıyla daha yakından ilgilenmelerinin, okulu ve öğretmenleri ile sürekli ilişki içinde olup eğitim sürecinde bizzat yer almalarının, okulları sahiplenmelerinin çok yararlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: , Başkan, Özaltun’dan, Yeni, Eğitim, Yılı, Mesajı,
Yorumlar
Haber Yazılımı