Haber Detayı
14 Kasım 2017 - Salı 13:48 Bu haber 5038 kez okundu
 
Beyşehir Belediyesporlu Off-Roadcular Hatay’da Kupaları Kaldırdı
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen off-road yarışlarında Beyşehir’den katılan Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’ne mensup pilotlar, elde ettikleri başarıyla göz doldururken kupaları kaldırdı, madalyaları topladı.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyesporlu Off-Roadcular Hatay’da Kupaları Kaldırdı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Hatay’da Beyşehir’i ve Konya’yı başarıyla temsil ederek derece elde eden Beyşehirli off-road pilotlarını tebrik etti.

         Dörtyıl İlçesi’nde Belediye tarafından 2. Off-Road Şenliği düzenlendi. Özel olarak hazırlanan parkurda mücadele veren sporcular birinci gelebilmek için kıyasıya yarıştı.

        Yeşil Mahalle Hurmalık mevkisinde özel olarak hazırlanan alanda yapılan etkinliğe Konya, Adana, Kilis, Osmaniye, Niğde, Mersin, Kayseri, Kahramanmaraş olmak üzere çeşitli il ve ilçelerden gelen off-road kulübü üyesi 60 pilot katıldı.

        Pilotlar, birincilik için zamana karşı zorlu arazide mücadele verdi, izleyenlere adrenalin yaşattı. Yoğun ilgi gören yarışları izleyenler, pilotların pek çok engele sahip toprak zeminli parkurda verdiği mücadeleyi keyifle ve heyecanlı izledi.

         Yarışlara Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü’nden Abdullah, Haceli ve Muhammet Şam da katıldı. Yarışlarda S3 klasmanında ipi göğüslemek için mücadele veren Abdullah ve co pilotu Muhammet Şam birinci gelirken, S2 klasmanında ise Haceli Şam ikincilik derecesi elde etti.

         Yarışma sonrasında, ilçeyi başarıyla temsil eden Beyşehirli Belediyespor Off-Road Kulübü’nden derece elde eden pilotlara düzenlenen törende madalya ve kupaları verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Belediyesporlu, Off-Roadcular, Hatay’da, Kupaları, Kaldırdı,
Yorumlar
Haber Yazılımı