Haber Detayı
13 Kasım 2017 - Pazartesi 08:58 Bu haber 5598 kez okundu
 
Beyşehir’de Bisiklet Takımı Kuruluyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bisiklet takımı kurulacağını söyledi.
Spor Haberi
Beyşehir’de Bisiklet Takımı Kuruluyor

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Murat Özaltun, Çumra Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı’nı Beyşehir’de misafir etti. Çumra’dan bisikletleriyle yola çıkarak kilometrelerce pedal çevirdikten sonra Beyşehir’e ulaşan ve ilçe merkezinde bu kapsamda yürütülen çalışmalara destek vermek amacıyla göl kıyısında Vuslat Parkı’na gelen Çumralı sporcular ve yöneticileriyle biraraya gelen gelen Özaltun, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda, il genelinde bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması için 6 yeni bisiklet takımının daha kurulması kararının alındığını, bu ilçeler arasında Beyşehir’in de yer aldığını belirtti.

      Başkan Özaltun, Beyşehir’de de bisiklet sporunu ve bisikleti sevdirmek için gayret gösterdiklerini vurgulayarak, “Beyşehir tarihinde yine bir ilki gerçekleştirerek ilçemizde, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bir bisiklet takımını kurmak için çalışmalara başladık. Böylelikle ilçemizdeki çocuklarımızı da bisiklet sporuyla tanıştırmak istiyoruz. Oluşturacağımız bu takım için kısa bir süre sonra sporcu alımını gerçekleştirerek bu alanda da şehrimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

     Başkan Özaltun, hafta sonunda Beyşehir’de düzenlenen oryantiring yarışları ödül töreninde yaptığı konuşmada, Beyşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde bir oryantiring takımı da kuracaklarının müjdesini vermişti.

       Beyşehir Belediyespor Kulübü halen futbol, tekvando, güreş ve kick boks branşlarında faaliyet gösteriyor. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, Bisiklet, Takımı, Kuruluyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı