Haber Detayı
23 Nisan 2018 - Pazartesi 15:20 Bu haber 9178 kez okundu
 
Beyşehir’de 23 Nisan Coşkusu
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir’de 23 Nisan Coşkusu

BEYŞEHİR - Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene  Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Arif Turfand, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, öğrenciler katıldı.

      İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasını müteakip buradaki tören son buldu. 

       Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kutlamalarda ise günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk yaptı.

      Daha sonra şiirlerin okunmasının ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından halk oyunu ekibi gösterileri gerçekleştirildi.

       Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerinin ardından kutlamalar tekvando gösterileri ve öğretmenler tarafından hazırlanan halk müziği konseri ile son buldu.Bu arada, Beyşehir Belediyesi  görevlileri tarafından 23 Nisan Bayramı dolayısıyla kutlama programına gelen çocuklara salon çıkışında balon dağıtıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 23, Nisan, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı