Haber Detayı
03 Aralık 2022 - Cumartesi 21:49 Bu haber 5956 kez okundu
 
Beyşehir'de Kantin İşletmecileri Belgelerini Aldı
BEYŞEHİR - Halk Eğitim Merkezince, Beyşehir'de ilk defa açılan kantin işletmeciliği kurs bitirme belgesi sahiplerini buldu
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Kantin İşletmecileri Belgelerini Aldı

BEYŞEHİR - Halk Eğitim Merkezince, Beyşehir'de ilk defa açılan kantin işletmeciliği kurs bitirme belgesi sahiplerini buldu.

İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafında Beyşehir'de ilk defa açılan, Kantin İşletmeciliği kursu yoğun ilgi gördü. 30'a yakın vatandaş sertifika almak için muracaat’ta bulundu. Kursa katılan iştirakçiler e-slayt gösterimi, hijyen kuralları, besinlerin kalori değerleri gibi bilgiler verildi. Yaklaşık 20 gün süren Kantin işletmeciliği kursu’nun ardından, kursiyerlere sertifikaları e-devlet üzerinden teslim edileceği bildirildi.

Kantin işletmeciliği kursu’nun son gününde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi Okul Kantini İşletmecisi Rüşdü Gül, "kursa katılım sağlıyanları tebrik etmek adına, kursiyerleri okul kantin salonunda bir araya getirdi. Çeşitli ikramlarda bulunan kantin işletmecisi Gül, biz bir aileyiz, öğrenciler de bizim çocuklarımız gibiler. Onların isteklerine elimizden geldiğince cevap veriyor, mutlu olmalarını, eğitimlerini sağlıklı yapmalarını istiyoruz. Bu yüzden kantin işletmeciliğini bizim için ticaretten öte, bir hizmet alanı olarak görüyoruz" dedi.

Daha sonra tebrik ve kutlamaların ardından kursiyerler 15 günde bir toplanma kararı alarak dağıldılar.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir'de, Kantin, İşletmecileri, Belgelerini, Aldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı