Haber Detayı
14 Ocak 2024 - Pazar 22:23 Bu haber 58879 kez okundu
 
Beyşehir Derbisinde Gülen Taraf Beyşehir Belediyespor Oldu
BEYŞEHİR - B Grubu’nda 11’inci haftaya dahil oynanan Beyşehir Derbisi olarak adlandırılan müsabakada gülen taraf ev sahibi takım Tokarev Beyşehir Belediyespor oldu
Spor Haberi
Beyşehir Derbisinde Gülen Taraf Beyşehir Belediyespor Oldu

BEYŞEHİR - B Grubu’nda 11’inci haftaya dahil oynanan Beyşehir Derbisi olarak adlandırılan müsabakada gülen taraf ev sahibi takım Tokarev Beyşehir Belediyespor oldu.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda maç öncesi Pençe Kilit operasyonu şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

B Grubu’nda mücadele eden Beyşehir ilçesinin temsilcileri Tokarev Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor arasında oynanan ve Hakan Dumlu, Bahattin İpek ve Osman Parlak hakem üçlüsünün yönettiği, Beyşehir derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada evsahibi ekip Belediyespor uzatmalarda gelen golle müsabakadan galip ayrıldı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda Huğluspor’u konuk eden mavi-beyazlılar, ilk yarıda gole muvakkat olamadılar. 

İkinci yarıdada da normal sürede gol sesi çıkmadı. Maçın uzatma dakikalarında 90+2’de Beyşehir Belediyespor'dan Serkan Kaya’nın attığı golle hem takımını sevindirdi hemde takımına üç puan kazandırdı.

Beyşehirle aynı grupta yer alan ve play off mücadelesi veren bir başka temsilcisi olan Retay Üzümlüspor da deplasmanda karşılaştığı grup lideri Ereğli Bereket Tarımspor’la 0-0 berabere kalarak deplasmanda rakibinden 1 puan koparmayı başardı.

Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise Kulu Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği rakibi Sarayönüspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti.

Bu sonuçlardan sonra B grubunda oluşan puan ve sıralama şu şekilde oluştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Derbisinde, Gülen, Taraf, Beyşehir, Belediyespor, Oldu,
Yorumlar
Haber Yazılımı