Haber Detayı
11 Eylül 2017 - Pazartesi 10:34 Bu haber 15507 kez okundu
 
Beyşehir Fen Lisesi Her Yıl Çıtayı Yükseltiyor
BEYŞEHİR - İlk mezunlarını 2015 yılında veren Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi öğrencileri, ilk iki yılda olduğu gibi de bu yıl da başarılarıyla dikkat çekti.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Fen Lisesi Her Yıl Çıtayı Yükseltiyor

BEYŞEHİR - Bu yıl mezun olan 46 öğrenciden 13'ü tıp fakültelerine (devlet okulu) yerleşebilecek başarı sırasında yer aldı. Bu öğrencilerden 7'si tıp fakültesini, 2'si diş hekimliği fakültesini, 4'ü mühendislik fakültesini tercih etti. Bir önceki yıl mezun olan ve bu yıl sınava yeniden giren öğrencilerden 3'ü tıp fakültesine, 1'i diş hekimliği fakültesine yerleşti.

            2015, 2016 ve 2017 yıllarında toplam  123 mezun veren okulda, 38 öğrenci (yaklaşık olarak her üç öğrenciden biri) devlet okulu konumundaki tıp fakültelerine yerleşebilecek başarı sırasında yer aldı.

              Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Bülent Alperen, "Öncelikle bu başarının ortaya çıkmasında önemli katkısı olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına tüm öğrencilerimizi de tebrik ediyor, onlara başarı dolu bir ömür diliyorum. İnşallah her biri, millet ve devletimiz bakımından güzel hizmetlere vesile olurlar. Tüm bu yatırımların ortaya çıkmasına vesile olanlara da bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor; imkanı olan hemşerilerimizi eğitime daha çok destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Fen, Lisesi, Her, Yıl, Çıtayı, Yükseltiyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı