Haber Detayı
09 Ağustos 2023 - Çarşamba 07:25 Bu haber 24424 kez okundu
 
Beyşehir Gençlik Spor, Seydişehir Cup'a Damga Vurdu
BEYŞEHİR - Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü ile İlçe Spor Müdürlüğünün birlikte düzenlediği “Gelişim Cup” futbol turnuvası sona erdi.
Spor Haberi
Beyşehir Gençlik Spor, Seydişehir Cup'a Damga Vurdu

BEYŞEHİR - Seydişehir Gençler Birliği Spor Kulübü ile İlçe Spor Müdürlüğünün birlikte düzenlediği “Gelişim Cup” futbol turnuvası sona erdi.

Seydişehir'de bu yıl ilki düzenlenen, Konya, Seydişehir, Beyşehir ve Ilgın ilçelerinden sekiz kulübün katılım sağladığı turnuvada;  Beyşehir Gençlik Spor kulübü, U11 ve U12 kategorisinde iki kupayı birden alarak büyük başarı sağladı. Yine Beyşehir Gençlik Spor futbolcusu İhsan Özdemir turnuvanın en iyi oyuncusu ve gol kralı seçilerek bütün kupalara ambargo koydular.

Beyşehir Gençlikspor yönetici ve antrenörü Yakup Ayvaz turnuvayla ilgili açıklamada bulundu. Ayvaz açıklamasında: “Seydişehir in ev sahipliği yaptığı, Gelişim Cup da, U11 ve U12 takımlarımız güzel futbol ortaya koyarak, yenilgisiz şampiyon olmuşlardır. Her iki takımımızı tebrik ediyorum. Bugüne kadar, işin arka tarafında yoğun mesai ve büyük emekler harcayarak, takımları bu seviyelere getiren, hocalarım İsmail Gümüş, Ali Arslan ve Osman Nuri kalaycı 'ya sonsuz teşekkür ederim.

Her yaş grubunda doğru ve göze hoş gelen bir futbol oynayan, bütün rakiplerin saygısını kazanarak bugünlere gelen takımımız, Beyşehir Gençlik Spor her zaman en iyi yerlerde olacaktır.

Turnuva da bize ev sahipliği yapan Seydişehir Gençlerbirliği kulübü ve Furkan yeşiller’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel bir turnuva oldu emeklerinize sağlık” dedi.

Futbol Turnuvası ödül törenine katılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da “Konya, Seydişehir, Beyşehir ve Ilgın ilçelerimizden katılan 200 sporcumuzu tebrik ediyorum” dedi ve şampiyon olan takımların kupalarını takdim etti.

U11

1. Beyşehir Gençlik

2. Seydişehir Gençler Birliği

3. Ilgın İdmanyurdu

U12

1. Beyşehir Gençlikspor

2. Konsey Gençlerbirliği

3. Seydişehir Gençlerbirliği

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Gençlik, Spor,, Seydişehir, Cup'a, Damga, Vurdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı