Haber Detayı
17 Ağustos 2018 - Cuma 17:09 Bu haber 8878 kez okundu
 
Beyşehir’in Gökçekuyu Mahallesi’nde Hizmet Sevinci
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçe merkezine, mesafe yönünden en uzak mahallelerden olan Gökçekuyu Mahallesi’ne kazandırılan belediye yatırımları yerleşim merkezinde memnuniyet yarattı.
Güncel Haberi
Beyşehir’in Gökçekuyu Mahallesi’nde Hizmet Sevinci

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından yerleşim merkezinde gerçekleştirilen yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaali Mahallesi’ne bağlantıyı sağlayan mahalle yolunda da asfalt faaliyetlerinin başlatılması mahalle sakinleri arasında sevinçle karşılandı.

Gökçekuyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Uyanık, Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından son 4 yılda Gökçekuyu Mahallesi’nin Belediye yatırımları yönünden adeta altın dönemini yaşamaya başladığını söyledi.

Mahalle Muhtarlığı olarak Beyşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri ile büyük bir koordine ve uyum içerisinde hareket ederek yerleşim merkezine başta yol çalışmaları olmak üzere birçok hizmeti kazandırdıklarını vurgulayan Uyanık, şöyle devam etti: “Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey’in de desteğiyle mahallemizde birçok hizmete, ilklere imza attık.  Mahallemizin çöp konteyner, bank, kamelya ihtiyaçları giderildi. Ayrıca, Belediyemiz yine camimizin önündeki tuvalet ve şadırvan ihtiyacını yerine getirdi. Yollarımız yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarıyla daha modern bir hale getirildi. Yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarıldı. Yaklaşık 17 bin metrekarelik bir kilitli parke taşı yollarımıza döşendi. Bu çalışmalarda yüzde 90’luk kısım bitirildi, çok az bir alan kaldı. Beyşehir Belediyemizden ve Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Muhtar Uyanık, Beyşehir ilçe merkezine yaklaşık 58 kilometre mesafesi bulunan Gökçekuyu’nun kente en uzak mesafeli yerleşim olmasına rağmen hizmet yönünden diğer yakın mesafedeki mahallelerden geriye kalmadığını da vurgularken, şunları kaydetti:  “Sadece Beyşehir Belediyemiz değil, Konya Büyükşehir Belediyemiz de bu dönemde her türlü hizmeti getirebilmek için seferber oldu. Dört yılda mahallemizde inanılmaz işler yapıldı.Halen yürütülen çalışmalarla ilçemiz merkezine ve aynı zamanda Karaali Mahallesi’ne ulaşımımızı sağlayan 6 kilometrelik yolumuz da asfaltlanıyor. Bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam etmesini diliyoruz. Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası’nın yürürlüğe girmesiyle birlikte toplu ulaşım noktasında da güzel hizmetler alıyoruz. Daha önce yerleşim merkezimize toplu ulaşım araçları girmezken, şimdi ise artık Konya Büyükşehir Belediyemizin toplu ulaşım otobüsleri de mahallemize gelerek ulaşım noktasında bizlere destek veriyor.  Daha önceleri ulaşım konusunda vatandaşlarımız büyük zorluklar yaşıyordu. Şimdi artık hizmet en ücra mahallelerde bile vatandaşımızın ayağına gelmiş durumda. Vatandaşlarımıza bu konuda da büyük kolaylık ve rahatlık sağlanıyor. Bu anlamda, mahallemize kazandırılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun’un yanısıra eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız ve AK Parti Konya Milletvekilimiz Tahir Akyürek Bey’e, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey’e ve emeği geçen tüm ilgili birimlerine teşekkür ediyorum. Ve son olarak bu hizmetlerin kazandırılmasında bu imkanları belediyelerimize sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’in, Gökçekuyu, Mahallesi’nde, Hizmet, Sevinci,
Yorumlar
Haber Yazılımı