Haber Detayı
17 Ocak 2017 - Salı 11:37 Bu haber 16325 kez okundu
 
Beyşehir Toki Ortaokulu Türkiye Birincisi Oldu
BEYŞEHİR - Her yıl İlkokul ve ortaokul öğrencileri arasında Enerji Verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla, düzenlenen resim ve öykü yarışmasında Beyşehir birinciliği elde etti.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Toki Ortaokulu Türkiye Birincisi Oldu

BEYŞEHİR - Her yıl İlkokul ve ortaokul öğrencileri arasında Enerji Verimliliği bilincini artırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile enerji verimliliği konulu resim ve öykü yarışmaları düzenlenmektedir.
         
Bu yıl İlimizi temsilen öykü yarışmasına katılan Beyşehir Toki Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Mehmet Ok yaklaşık 2000 öykü arasından FİMOK'un Maceraları adlı öyküsü ile Türkiye 1. si olmuştur.
         
Ödülünü, 11-12 Ocak 2017 tarihinde İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Enerji Bakanlığı  Müsteşarı  Sayın Fatih Dnmez'in elinden alan öğrencimiz büyük bir başarı göstermiştir.
         
Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, öğrencimizin gösterdiği başarıdan dolayı, öğrencimizi, okul yönetimini, öğretmenlerini, öğrencimizin anne ve babasını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyşehir, Toki, Ortaokulu, Türkiye, Birincisi, Oldu,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir Toki Ortaokulu Türkiye Birincisi Oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı