Haber Detayı
19 Kasım 2019 - Salı 10:40 Bu haber 7137 kez okundu
 
Beyşehir ve Huğluspor haftayı glibiyetle kapattı
BEYŞEHİR - Mavi-beyazlılar Seydişehir Gücü’nü farklı skorla mağlup ederken, diğer ilçe temsilcimiz Huğluspor da Y.Doğanhisar’ı 3-2 yendi
Spor Haberi
Beyşehir ve Huğluspor haftayı glibiyetle kapattı

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren ilçe temsilcilerimiz Beyşehir Belediyespor ve Huğluspor haftayı galibiyetle kapattı.

Beyşehir Belediyespor, ligin 6’ıncı haftasına dahil karşılaşmada 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda misafir ettiği Seydişehir Gücü’nü 4-0 mağlup etti.

İlk devreyi 1-0 önde kapatan mavi-beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe attığı gollerle farkı 4’e çıkardı. Karşılaşma Beyşehir lehine 4-0 sonuçlanırken, goller Alper (3) ve Oğuzhan’dan geldi. Müsabakada her iki taraf da kazanılan birer penaltıyı gol olarak değerlendiremedi.

Beyşehir Belediye ve Futbol Kulübü Başkanımız Adil Bayındır, haftayı galibiyette kapatan Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın oyuncu, antrenör ve yöneticilerini elde ettiği başarıdan dolayı kutladı.

Bu arada, Beyşehir Belediyespor hanesine yazdırdığı 3 puanla, puanını 8’e yükseltti ve puan cetvelinde 6’ıncı sıraya yükseldi.

HUĞLUSPOR ZİRVEYİ ZORLUYOR

Beyşehir’in temsilcilerinden Huğluspor da haftayı galibiyetle kapatan taraf oldu. İç sahadaki müsabakalarını Derebucak ilçesinde oynayan Huğluspor, evinde ağırladığı Yeni Doğanhisar’ı 3-2’lik skorla yenerek puanını 13’e yükseltti.

Bu galibiyetle puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşen Huğluspor, son haftalardaki başarılı performansı ile zirvenin iddialı ekiplerinden birisi haline geldi.

Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda haftanın diğer müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:

Anadolu Kartalspor 4-Yunakspor 1, Ülküm Gençlik 6-Taşkentspor 0, Monivaspor 1-Bozkır G.Birliği 1.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, ve, Huğluspor, haftayı, glibiyetle, kapattı,
Yorumlar
Haber Yazılımı