Haber Detayı
20 Mayıs 2023 - Cumartesi 19:49 Bu haber 24910 kez okundu
 
Beyşehirli KickBokscular Göğsümüzü Kabarttı
BEYŞEHİR - Beyşehirli sporcu Hüseyin Yaşar Bilir, katıldığı 8.Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda 63 kiloda birinci oldu, altın madalyanın sahibi oldu.
Spor Haberi
Beyşehirli KickBokscular Göğsümüzü Kabarttı

BEYŞEHİR - Beyşehirli sporcu Hüseyin Yaşar Bilir, katıldığı 8.Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda 63 kiloda birinci oldu, altın madalyanın sahibi oldu.

Federasyonumuzun 2023 yılı faaliyet programında yer alan 8. Turkish Open WAKO Dünya Kupası 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Dünya kupasına Beyşehir’den katılan sporcular elde ettikleri başarılarla uluslararası organizasyonda isimlerinden söz ettirdi.

Şampiyonada Beyşehir ve Konya’yı yıldız erkekler müsabakalarında temsil eden 63 kilo sporcusu Hüseyin Yaşar Bilir, karşısına çıkan tüm rakiplerini yenerek finale adını yazdırdı.

Finalde de kazanan Bilir, dünya kupasında 63 kiloda altın madalya kazanarak Beyşehir’in gururu oldu. Yıldız erkekler 42 kiloda da madalya şansı arayan Beyşehirli bir başka sporcu Aybars Kocagüzel de şampiyonlukta üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Kick Boks antrenörü Ömer Serhat Sevinç, şampiyonaya katılan sporcularıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

Bir sporcusunun şampiyonada altın madalya, bir sporcusunun da bronz madalya kazanarak düzenlenen uluslararası organizasyonda büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Sevinç, “Çeyrek finale kadar yükselip derece maçında elenen diğer sporcularımız da vardı. Hem dereceye giren hem de giremeyen tüm sporcularımızı başarılarından, performanslarından ötürü kutluyorum. Sevinç Kardeşler Spor Kulübü olarak kick boksta başarılarımıza yenilerini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakalar halen devam ediyor. Duaların eksik edilmemesini bekliyoruz. Bu anlamda, şampiyonaya katılımda kulübümüze destek veren sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, KickBokscular, Göğsümüzü, Kabarttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı