Haber Detayı
19 Mayıs 2023 - Cuma 17:01 Bu haber 4664 kez okundu
 
Beyşehir’de 19 Mayıs Coşkusu
BEYŞEHİR - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir'de de düzenlenen tören ve farklı etkinliklerle kutlandı.
Güncel Haberi
Beyşehir’de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beyşehir'de de düzenlenen tören ve farklı etkinliklerle kutlandı.

Bayram dolayısıyla ilçe protokolü anıt alanında bir araya geldi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na bırakılmasının ardından İstiklal Marşı okundu, saygı duruşunda bulunuldu.

Kutlamalar buradaki törenin son bulmasının ardından Kapalı spor salonunda devam etti.

Protokolün ilçe halkının ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere kürsüye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Yağcıoğlu geldi.

Okunan şiirlerin ardından öğrencilerin sergilediği jimnastik hareketleri izlendi. Folklör gösterileri ve farklı branşlarda yer alan sporcuların gösterilerinin ardından program sona erdi.

Kutlamalara, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, eğitim camiası mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir’de, 19, Mayıs, Coşkusu,
Yorumlar
Haber Yazılımı