Haber Detayı
02 Eylül 2014 - Salı 22:38 Bu haber 5546 kez okundu
 
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı. Beyşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Murat Özaltun Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Güncel Haberi
Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan 27 maddenin görüşüldüğü toplantıda 2015-2019 Beyşehir Belediyesi Stratejik Planı görüşülerek karara bağlandı. Diğer maddelerin tekrar görüşülmesi için 5 Eylül Cuma günü Meclis’in tekrar toplanmasına karar verildi.
       Toplantının ardından Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel, Kamil Kahraman Göksu ve Belediye Meclis üyeleri çarşı merkezinde ve mahallelerdeki sorunları yerinde görmek için birlikte incelemelerde bulundu.
        Yapılan incelemelerde görülen aksaklıkların biran önce giderilmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan  Özaltun, “Bilindiği üzere her ayın ilk pazartesi günü belediye meclis toplantısı düzenleriz. 25 Meclis üyelerimizle birlikte Beyşehir’in 67 mahallesini ilgilendiren konularla alakalı karşılıklı görüşerek kararlar alırız. Şahsım dahil 25 meclis üyemizle birlikte daha iyi şeyler yapmanın arayışı içerisindeyiz; bugün ki meclis toplantısından sonra Beyşehir’in ana caddelerinde yürüyelim istedik. İşletme körlüğü denen bir şey var, belki göremediğimiz, atladığımız konular olabilir; birlik beraberlik içerisinde sahaya çıkalım parklara, çöplere bakalım, vatandaşlarımızla konuşalım, onların direktifleri dahilinde hizmet edelim istedik.”dedi.
         Meclis üyelerine de teşekkür eden Başkan Özaltun, “Buradan bizi kırmayarak gezi programımıza katılan meclisimizin değerli üyelerine de teşekkür ediyorum, bizi kırmadılar. Birlikte parkları gezdik, çöpü alınmamış bir çöp konteynırını gördük; bazen atlamalar söz konusu olabiliyor, sebebi ise toplam 67 mahallemiz, 3 bin 500’e yakın çöp konteynırımız var. 3 bin 500 konteynırı iki günde bir toplamamız gerekiyor, çöp kamyonlarımız bazı mahallelerde sokaklara girmekte zorluk yaşıyorlar. Yeri gelmişken buradan hemşerilerime seslenmek istiyorum; lütfen çöp konteynırlarının önüne araç park etmeyiniz, siz araç park ederseniz çöp kamyonlarımız konteynırlara yanaşamadığı için çöpleri alamıyor, haliyle çöpler birikiyor ve çevreye insanlarımıza rahatsızlık veriyor. Temiz ve güzel bir çevre istiyorsak lütfen hep birlikte duyarlı olalım.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Belediyesi, Eylül, ayı, meclis, toplantısı, yapıldı, Beyşe
Yorumlar
Haber Yazılımı