Haber Detayı
26 Ağustos 2017 - Cumartesi 11:40 Bu haber 9040 kez okundu
 
Huğlu'ya Modern Kapalı Halı Sahaya
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinin av tüfeği üretiminde söz sahibi yerleşim merkezlerinden Huğlu Mahallesi, ilçenin en modern ve en büyük kapalı halı sahasına kavuşuyor.
Spor Haberi
Huğlu'ya Modern Kapalı Halı Sahaya

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Belediye olarak ilçeye bağlı nüfus potansiyeli yüksek olan dış mahallelere kapalı halı saha kazandırmaya devam ettiklerini söyledi. Özaltun, Üzümlü’den sonra ilçenin en modern ve en büyük kapalı halı sahalarından birisini Huğlu Mahallesi’ne inşa edeceklerini söyledi.

        Beyşehir’in futbola olan tutkunun çok fazla olduğu Huğlu Mahallesi’ne bir kapalı saha kazandırabilme adına başlattıkları çalışmaların devam ettiğini belirten Özaltun, “Huğlu Mahalle sakinlerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Beyşehir’in en modern ve en büyük kapalı sahalarından birisini av tüfeği üretiminde söz sahibi mahallemiz olan Huğlu’ya inşa ediyoruz. Huğlu Meslek Yüksekokulu hizmet binasının arka kısmındaki 6 bin 500 metrekarelik alanda yapılacak halı saha için Belediye ekiplerimiz altyapı çalışmalarına başladı. Ön çalışmaların tamamlanmasının ardından ihaleye çıkarak yapımı için de düğmeye basmış olacağız. İnşallah, yapımının tamamlanmasıyla kısa sürede mahalle sakinlerimize hizmet vermeye başlayacak” dedi.

       Huğlu’ya bünyesinde, soyunma odaları, kafeterya gibi donatıların yer alacağı idare binası da olacak bir halı saha kazandırabilmek için çaba gösterdiklerini vurgulayan Özaltun, geceleri de Huğlulu gençlerin istifade edebilmesi için aydınlatma sisteminin de kurulacağını söyledi. Özaltun, Huğlu mahallesinin de diğer yerleşim merkezleri gibi hizmetin en iyisine layık olduğunu da vurgularken, “Huğlu mahallemiz, futbola ilginin çok yaygın olduğu, ilçemizi amatör liglerde temsil eden futbol takımımızın da bulunduğu bir yerleşim merkezi. Dolayısıyla, burada futbol branşında daha iyi bir altyapının oluşturulması adına da bu halı sahanın yapımını çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

        Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman ise, Belediye Başkanı Murat Özaltun’a vermiş olduğu halı saha sözünü yerine getirmesinden dolayı teşekkür ederek, “Huğlu Mahallemizde, kampüs bünyesinde yükseköğrenim gören öğrencilerimizin istifade ettiği mevcutta bir açık halı saha var. Ama, Belediyemiz tarafından yapılacak bu saha, daha modern ve daha büyük olacak. Hem de geniş kitlelere hitap etmesi bakımından özlemle beklediğimiz bir yatırımdı. Dolayısıyla, hem bu yatırımdan dolayı, hem de mahallemize bugüne kadar vermiş olduğu tüm sözleri icraata geçirmesinden dolayı, yaptığı diğer hizmetler sebebiyle de muhtarlık olarak vatandaşlarımız adına Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu'ya, Modern, Kapalı, Halı, Sahaya,
Yorumlar
Haber Yazılımı