Haber Detayı
26 Ağustos 2017 - Cumartesi 12:25 Bu haber 7563 kez okundu
 
Türkiye İş Bankası’nın 93. Yaşında
BEYŞEHİR - Türkiye İş Bankası’nın Kuruluşunun 93. Beyşehir'de de 50. hizmet yılını çeşitli etkinlikler ile kutlandı.
Ekonomi Haberi
Türkiye İş Bankası’nın 93. Yaşında

BEYŞEHİR - İş Bankası Beyşehir Şube Müdürü Mustafa Bedan ve beraberindeki heyet Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

        İş Bankası Beyşehir Şube Müdürü Mustafa Bedan, "Türkiye İş Bankası’nın köklü tarihine bir sayfa daha eklemenin gururuyla, 93’ncü kuruluş, Beyşehir’de de hizmetimizin 50.nci yıldönümümüzü en içten duygularımla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin ilk yıllarında çok çeşitli ekonomik zorluklara ve kısıtlara mahkûm olan ülkemizin bunların üstesinden gelmesinde en önemli rolü üstlenen Bankamız; Türk ekonomisinin, sanayisinin, müteşebbisinin gelişmesine destek olmuştur. Kendisine emanet edilen hiçbir kuruşu ziyan etmemiş, insanımızın menfaati için biri bin yapmıştır. Tüm büyük dönüşümlerde yerini alan, tüm çalkantılı zamanları bizzat yaşayan Türkiye İş Bankası, en zor dönemlerde dahi ülkemizin geleceği için Cumhuriyetin ilke ve ideallerine sahip çıkarak faaliyetlerini sürdürmüştür.

       Bedan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yakın çalışma arkadaşlarını, aramızda olmayan Bankamıza emeği geçmiş bütün büyüklerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, 93’ncü kuruluş yıldönümümüzün İş Bankası ailesine ve Türkiye’ye kutlu olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Türkiye, İş, Bankası’nın, 93., Yaşında,
Yorumlar
Haber Yazılımı