Haber Detayı
16 Ekim 2023 - Pazartesi 11:56 Bu haber 26458 kez okundu
 
Huğlulu Milli Atıcı Hüseyin Sandal Ülkemizi Temsil Etti
Huğlulu milli atıcı Hüseyin Sandal, Türkiye’yi düzenlenen dünya şampiyonasında temsil etti.
Spor Haberi
Huğlulu Milli Atıcı Hüseyin Sandal Ülkemizi Temsil Etti

Huğlulu milli atıcı Hüseyin Sandal, Türkiye’yi düzenlenen dünya şampiyonasında temsil etti.

Uluslararası Atıcılık Federasyonu (ISSF) tarafından Peru’nun Lima şehrinde düzenlenen ve 10 gün süren Paratrap Atıcılık Dünya Şampiyonası tamamlandı.

Şampiyonaya katılmak üzere seçilen Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin de sponsor olduğu Huğlulu milli sporcu Hüseyin Sandal Peru’da başarı elde edebilmek için mücadele verdi.

Türkiye’de son dönemde gelişmekte olan Paratrap Atıcılık Sporunda Türkiye’yi yurtdışındaki önemli uluslararası organizasyonda da başarıyla temsil eden Hüseyin Sandal, yarışmada gösterdiği performansla ülkemizi ve doğduğu topraklardaki hemşehrilerini de gururlandırdı.

Türkiye’yi şampiyonada temsil eden tek sporcu olan Sandal’ı sponsor olduğu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi yönetimi de tebrik etti.

 Kooperatiften yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Peru'nun Lima kentinde düzenlenen Paratrap Dünya Şampiyonası'nda, sponsoru olduğumuz milli sporcumuz Hüseyin Sandal ülkemizi temsil eden tek sporcu oldu. Sandal, yarışmada gösterdiği performansla ülkemizi gururlandırdı. Sandal'ı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki müsabakalarda kendisine başarılar diliyoruz.”ifadelerine yer verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlulu, Milli, Atıcı, Hüseyin, Sandal, Ülkemizi, Temsil, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı